Mért minden lány úgy festi magát, hogy szempillaspirál és szemceruza?
Mint ahogy neked is, másoknak is szépen kiemeli a szemét. Egy hosszú napot jobban kibír egy egyszerű tusvonal, mint egy szemhéjpúderekből álló smink, amit jobban figyelni kell, hogy ne menjen bele a ráncokba, redőkbe.
Mellesleg tusból már lehet olcsón is jót találni, míg szemhéjpúderből az olcsóbb kategóriások nem éppen a legjobb minőségűek, valamint egy összetettebb sminkhez több eszköz is szükséges.
Rohanós reggeleken az ember nem szeretne kísérletezni, egyszerűbb egy jól begyakorolt vonalat felrakni és kész.
[Amúgy én szeretem a szemhéjpúdereket, szoktam is őket használni, mert szeretem, ha mindennap egy kicsit máshogy nézek ki, és ennek ez a legegyszerűbb módja.]
Miért, tegyünk inkább 3,14 tonna csillivillit meg 80 méter hosszú műszempillákat, hogy csak addig lássunk el, ameddig ér? :D
Én speciel csak spirált használok, semmi más nem áll jól, ritka elcseszett szemformám van. :D
1. Mert lusták, és nincs türelmük.
2. Mert nincs gyakorlatuk és nem is akarják megtanulni.
3. Ez a legegyszerűbb.
Én ezzel ellentétben mindig használok szemhéjpúdert is, mivel azzal árnyékolok és úgy sokkal szebb szerintem a szem.
Kedvencem a lila és a kék szemhéjpúder. Egy sötét és egy teljesen világos (fehér) szemhéjpúdert szoktam használni együtt.
Így nem lesz olyan éles és kifejező határozott a vonal ha a szemhéjpúdert is használom.
29/N
mert az legegyszerűbb és hétköznapokra épp elég is szerintem.
én fekete vagy barna szemhéjtussal húzom ki a szemem általában, de néha barna szemhéjtus felül + barna szemceruza félig alul kicsit eldolgozva kombinációt is szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!