Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan tudom, hogy melyik áll...

Honnan tudom, hogy melyik áll jobban nekem? ( Ha alul húzom ki a szemem vagy felül ) És ti melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Mivel sajnos mindenki más mondott, valakinek ez jobban tetszett, de volt az aki azt mondta így természetesebb, de alul is kivan akkor mégjobb. És ha felül van kihúzva nem érzem jól magam benne, mert olyan érzésem van hogy nem jó pedig sokkal tartósabb és nap végéig fent maradt és nem kenődik el és természetesebb. Na ekkor jön a kérdés, mit csináljak?
2009. okt. 12. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért érzed, hogy milyen nehezet kérdeztél? Mi még csak nem is látunk, mint az ismerőseid!

Mi volna, ha alul is és felül is kihúznád?

2009. okt. 12. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Látatlanban tényleg kéne tudnunk tanácsot adni? :)

Úgy húzd ki hogy jól érezd magad+ha belenézel a tülörbe Te azt lásd hogy ez így klassz

2009. okt. 13. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem egyik nap így, másik nap úgy, és már nem is unalmas a sminked...nálam is ez volt régebben:D de ha pl vmi szolidabb ruhát veszel fel akkor egy kis szemhéjfesték + felül kihúzod, de ha kicsit extrásabban öltöztél mehet alulra is sztem ;) mellesleg attól is függ h neked pl h áll, mert vkinek még markánsábbá teszi a tekintetét ha felül alul kihúzza és már nem is áll jól neki:S, meg hát szemformától is függ
2009. okt. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!