Köldök piercing táncosoknak?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, most ballagtam és a ballagási ajándékom köldök pc lenne, de mivel sokan mondják hogy nyárra nem érdemes mert sokáig tarthat a gyógyulás és vízbe se mehetek vele, ezért úgy gondoltuk hogy majd szeptemberbe megcsináltatjuk,de nekem szeptembertől minden hétköznap tánc edzéseim vannak. mit javasoltok, csináljam meg augusztusban és bírjam ki azt strandolás nélkül vagy várjak vele? tudnék táncolni vele? most nagyon tanácstalan vagyok :(2013. jún. 20. 21:20
2/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen attól függ milyen fajta tánc, mert amikor nekem friss volt a köldök piercingem, akkor azt mondta a piercer, hogy vagy 3 napig nem nagyon kéne a hasizmomat megerőltetni....
De ha nem akadhat bele a fellépő ruhába pl (ha nem ilyen nagyon szűk/nagyon simulós), akkor semmiben nem akadályozna a táncolásban...:D
De a szűk ruhákkal kell vigyázni...viszont nyugi...nekem most 3 hónapos és már az se fáj, ha a szűk ruha beleakad, szóval a későbbiekben ezzel se lesz gond majd...:D
És így még a strandról se kell lemondanod :)
3/8 anonim válasza:
4-6 hét a teljes gyógyulási idő. Én 6 hete csináltattam direkt a nyár miatt. Tánctól függ, lényeg hogy az leső pár napban ne ránduljon meg a pirszing és főleg ne mozgasd majd feleslegesen.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) mindenféle táncot táncolok (balett, modern, show, hiphop, akrobatikus). a ruhával nem lenne gond, 3 napig biztos tudnám a táncot is nélkülözni ha nagyon muszáj, csak olvasgattam itt ilyen legendákat hogy hetekig nem szabad sportolni meg ilyenek :) de barátnőm is mondta hogy miután megcsináltatták, másnap már tesizett a suliban, meg ilyenek...mindenesetre tényleg köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 21. 22:41
5/8 anonim válasza:
ezért ajánlotasabb várni 3 napit minimum mert nekem az előzö nem gyogyölt meg. elvékonyodot ott a bőr a gyulladástól. és szakadt is. én is mozogtam már másnap és olvastam, hogy ezt nem lenne szabad, meg feleslegesen mozgatni. most 6 hete tették be ugye az újat semmi gondom vele, max csak annyi hogy a seb környéke még halványan piros, de ez is elmulik :))
6/8 anonim válasza:
Egyénfüggő, nekem minden piercingem lassabban gyógyul az átlagnál. :(
7/8 anonim válasza:
Ősszel tényleg érdemesebb.Igazából nem a mozgás árt neki hanem amit a nyár végett,az izzadást érdemes megelőzni-kerülni.Ezt is csak azért hogy megfelelő ápolás mellett hamar be tudjon gyógyulni.Tehát nyugi nem lesz bajod:) 23l
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Úgy döntöttem megvárom az augusztus végét vagy szeptembert.
2013. jún. 23. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!