Pár perc alatt összeforhat a köldök piercing?
Figyelt kérdés
Február végén csináltattam. Nem volt vele nagy gond azóta se. Ma reggel kivettem, hogy lefertőtlenítsem, Octeinsept sprayvel. De gondoltam most Betadinnel is rámegyek. Amíg a spray 1 perces hatóideje volt, addig rajta volt a Betadine a köldököm. LEtöröltem, de már nem tudtam vissza dugni a pc-t. Mind ez össz-vissz kb. 2 perc volt. Szerintetek ez hogy lehet ? :OOO2013. jún. 18. 06:47
1/12 anonim válasza:
Nem, lehetetlen. Nekem a fülbevalóm ilyen, nem mindegy milyen szögben dugom, nem mindig akar belemenni.
2/12 A kérdező kommentje:
De ezen sehogy se megy át :S
2013. jún. 18. 06:50
3/12 anonim válasza:
Kizárt dolog. Nekem 1 év alatt forrt be majdnem teljesen. Vennem kellett egy vékonyabb szárút, amit próbáltam rajta áterőltetni.. sikerült, bár hallottam, hogy megrepedt a bőröm. :D (mikor sikerült átszúrnom rajta)
Szóval 2 perc alatt kizárt, hogy beforrt volna.. Arról nem is beszélve, hogy addigra már bőr képzőrött ott, és nem úgy forr be, mint egy sima seb.(még az utóbbinál is lehetetetlen a 2 perc..)
4/12 anonim válasza:
még a nyelv piercing sem forr be ennyi idő alatt, pedig az tűnik el a leggyorsabban.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát pedig ez beforrt ! :( Most voltam újra szúratni ... Számomra is lehetetlen !
2013. jún. 18. 10:05
6/12 anonim válasza:
Nem beforrt, hanem ennyire összeszűkült. A nyelvpiercing is ilyen, sokan azt hiszik hogy beforrt, pedig évek után is át lehet rajta tolni az ékszert, csak fáj mint az állat. Nekem 5 éve nincs benne a fém, de bármikor bele tudom rakni, kicsi erőlködéssel. :) Kizárt, hogy beforrt volna, csak te csinálod rosszul.
7/12 A kérdező kommentje:
Most Te akarod a kozmetikust kioktatni? :DD Egyszerűen sehogy se ment át az ékszer, már vérzett is ... próbáltam felülről is. Aztán a kozmetikus is próbálta, aztem ott beszarok, és végül tűvel újra szúrta, mert annyira be volt forrva ...
2013. jún. 18. 12:18
8/12 anonim válasza:
Kozmetikusnál piercinget. OMG...
9/12 A kérdező kommentje:
Ezen mi olyan meglepő? :DD Tudod kisvárosban élek, itt van kb. 3 kozmetikus ebből 2 szakosodott piercer. Probléma?
2013. jún. 18. 17:49
10/12 anonim válasza:
Én kivettem fél órára ma...vagyis konkrétan kivettem lefertőtlenítettem, és elfelejtettem visszarakni...
És nekem is nehezen ment át, én azt csináltam, hogy alkoholba mártottam az ékszert (azzal fertőtlenítettem is), és így könnyebben becsúszott a furatba...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!