Lányok, ti milyen tusfürdőt, sampont, parfümöt, dezodort, arctisztítókat, stb. kozmetikumokat használtok?
Tusfürdő: Dove vagy Palmolive
Sampon: Garnier
Dezodor: Adidas/Dove
Arctisztitók: Balea szemsmink lemosó, Clean&Clear tonik,/ritkán használom/ van Clinique 3 lépés szettem is de csak ilyen 30ml-es, nagyon szárít tehát még mindig nem fogyott el. Ritkán készítek arcradírt házilag.
Haj
Sampon: most fogyott ki a Nivea Diamond Gloss, majd lehet újraveszem. Balea koffeines van itthon, de ezt nem szeretem, mert szárít. Legtöbbször viszont barackos Dulgon kidset használok.
Balzsam: Wella Pro Series mindig.
Kifésülő sprayt használok még, Elséve van (ezt nem szeretem) meg Pantene, mellette szérumot is szoktam a hajamra kenni, ebből Balea és Gliss kur van.
Test
Tusfürdő: legtöbbször Balea, most a marcipános, de van itthon tartaléknak Dove meg Playboy is. A Palmolive-et is szeretem nagyon.
Testápoló: Fa Sport (alig várom, hogy elfogyjon, nagyon ragacsos), Nivea Angel Star, Dove.
Kézkrém: Essence, Lilliputz.
Testradír: Balea. Van egy avonos lábradírom is, de nem szoktam általában ilyet használni.
Spray: Most Nivea van, de nagyon utálom az illatát, amúgy rózsaszín Adidast vagy Dove Originalt szoktam venni.
Parfüm: Avon Little Black Dress, Rare Pearls, Pur Blanca (egyik sem igazán az én illatom, a Rare Pearls talán a legközelebbi).
Arc
Synergen mélytisztító vagy Nivea tonik (reggel használom)
L'Oreal Triple Active Fresh és Anti-Shine hidratáló
Este sminklemosáshoz L'Oreal Triple Active arctej és tonik
Arclemosók: Synergen 5in1, gyógyszertári mosakodókrém, Neutrogena Pink Grapefruit
Arcradír: L'Oreal Pure Zone
Smink (a legtöbbet használtak)
Alapozó: Helia-D BB krém Max Factor Facefinity alapozóval keverve; Catrice Matt Mousse
Korrektor: Essence Stay All Day, Essence stiftes
Púder: Max Factor Creme Puff vagy Essence
Szemhéjpúder: MUA vagy Essence
Szemceruza: Avon Glimmerstick, Oriflame, Essence
Szemhéjalap: Essence I love Stage
Szempillaspirál: Max Factor False Lash Effect, Lovely Curling Pump Up
Rúzs: Max Factor Color Elixir, Alverde Color&Care
Ajakápoló: Oriflame Univerzális ajakbalzsam
Tusfürdő : the body shop mangós
Sampon, balzsam : garnier fructis
Artisztító: bioderma solution micellás cuccmuc, iszap szappan, nautrogena bőrradír
Parfüm: rihanna
Deo: playboy
Alapozo : astor, loreal
Puder : M.A.C.
Spiral: Mac, maybelline, loreal
Ruzs : mac
Tus : maybelline
:)
Anyukám veszi ezeket, ezért mindig mást használok, általában ami épp akciós volt, de szeretek is kísérletezni, új kencéket kipróbálni. :) Azért nekem is vannak kedvenceim:
Tusfürdő: [link] Imádom az illatát, szinte extázisba kerülök, amikor ezt használom, abszolút kedvenc.
Dezodor: [link] Szintén az illata miatt imádom, és meglepő módon izzadság ellen is kiválóan véd.
Sampon&balzsam: Head&Shoulders szerintem megbízható márka, egyszer korpásodási problémám volt, ez azonnal megoldotta.
Parfüm: a Camponában van kimérős stand, onnan van a mostani parfümöm, nagyon jó illata van, mert egyszerre virágos és gyümölcsös, nagyon passzol hozzám. Szeretem a könnyed illatokat. :)
Arctisztító: ebből tényleg mindig más, pattanásos vagyok, és eddig sajnos még nem igazán találtam megfelelő termékeket, amik tényleg segítettek volna rajtam. De jobban szeretek inkább magamnak kotyvasztani pakolásokat, azok még jobban is segítenek, mert természetes anyagokból készítem el őket. :)
Tusfürdő: Dove
Sampon: Dove
Balzsam: L'Oreal
Dezodor: Kappa
Tonic: Avon
Parfüm: Armani Aqua di Gioia, Naomi Campbell
Arckrém, testápoló gyógyszertári.
Sminkem annyi van, hogy egy oldalon keresztül írhatnám, ezért csak a leggyakrabban használtakat írom.
Alapozó: Maybelline habállagú
Púder: Manhattan Clearface
Tus: Max Factor vízálló
Spirál: Essence I love extreme.
Tusfürdő: Vagy az Oriflame Discover-jei (pl.: szilvás), vagy az Avon mindenféle Sense-e. :)
Sampon: Most épp volumen növelő Balea.
Parfüm: Nagyon sok van, a kedvenciem: Fergie- Outspoken, Playboy White, stb; Bruno Banani...
Dezodor: Fa Pink Passion, B.U.
Arcradír: Avon Naturals, azt hiszem grapefruit-os. :))
13/L
Tusfürdő: Dove
Sampon: Dove, Garnier (hetente váltogatom)
Parfüm: Adidas, B.U.
Dezodor: Garnier
Arctisztító: Bioderma
Kozmetikum: Essence, New York Color, Oriflame
Nem használok tusfürdőt, mert ekcémára hajlamos a bőröm, helyette szappan.
sampon - avon naturals kamillás, balzsam: Elseve rózsaszín
parfüm - egy isteni arab füstös parfüm, itthon nem ismerik, most vadászok az utódjára, mert hamarosan ki fog fogyni :(
arctisztító - Bioderma micellás lemosó, L'oreal triple active sminklemosó
arckrém: Balea beauty effect
smink - nagyon sok van, de amit minden nap használok: Maxfactor/Estée Lauder DW alapozó, Clinique szemkörnyéki korrektor, Avon/Clinique pirosító, Manhattan zselés tus/Essence vízálló tus, Avon/Estée Lauder szemfesték, Clinique szempillaspirál, Essence szájceruza, Avon/Astor körömlakk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!