Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen színű körömlakk, de hol?

Ilyen színű körömlakk, de hol?

Figyelt kérdés

[link]

Tudtok olyan márkát, amelyiknek van olyan színe, mint a képen ez a kékes körömlakknak? Egyáltalán ez most világoskék? Mert nekem néha már kicsit türkizkéknek, zöldesnek látszik...:D

2013. jún. 19. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Essence nem van. Ez inkább menta kék.
2013. jún. 19. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi (:
2013. jún. 19. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Bocs, most vettem észre , h mit írtam :D azt akartam, h Essence van ilyen. Nekem 2 is van. Az egyik neve a ' 53 you belong to me'

Pont olyan szine van mint a képen. De van loreal is, de az annyira nem jó.

2013. jún. 19. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
átlátszó körömlakkba öntesz ilyen színű szemhéjpúdert és kész is van :)
2013. jún. 20. 11:33
 5/11 anonim válasza:
a BYS-nek is van ilyen színe :)
2013. jún. 20. 12:56
 6/11 A kérdező kommentje:
huu köszi aranyosak vagytok, de azóta nem bírtam magammal és vettem egyet. :D Ez is essence, de nem az amit írtál, 1. válaszoló.Amit én vettem annak a neve: that's what i mint...hát lehet várnom kellett volna vele, és azt venni amit írtok...mindegy végül is ennek is nagyon hasonló színe van(: köszi még egyszer mindenkinek, egyszer úgy is elfogy és kipróbálok másikat is. :D
2013. jún. 20. 18:00
 7/11 A kérdező kommentje:
2. válaszoló,körömlakkba szemhéjpúder?ez működik, próbáltad már?mert kicsit furán hangzik, de ez azt jelentené, hogy nem kell többé a megfelelő árnyalatra vadásznom?:D csak megfelelő színű szemhéjpúderre..:D na meg ez nem túl gazdaságos... de csak az elvére vagyok kíváncsi, hogy ilyen tényleg van-e ?! :D
2013. jún. 20. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

én itt láttam :) még nem próbáltam, de tervezem!! :)

2013. jún. 21. 08:31
 9/11 A kérdező kommentje:
hát ezt én is ki fogom próbálni! (:
2013. jún. 25. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
majd írd meg h h sikerül, mert én még nem próbáltam :)
2013. jún. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!