Mirabel gél-lakkot ismeri vki?
Én már választottam, volt is ami bevált.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok olyanok véleményére, akik ismerik ezt!
Ne haragudj, de a válaszodban semmi sem válasz az én kérdéseimre. Okom van, h feltettem ezt a kérdést.
Jajjjj... köszönöm.
Hát ez nem valami jó.
Kínos, hogy egy rendes, tiszta, jól felszerelt szalonban ilyennel dolgozzon egy régóta szakmájában lévő manikűrös.
És azt mondta, hogy nagyon bevált, a vendégei szeretik, nem érkezett rá panasz.
Kuponnal mentem a debreceni Kata szalonba, így fizettem 1500 ft-ot. Egyébként a gél lakkozás ott 2500 ft, amiben semmi manikűr nincs, se formázás, se körömbőr eltávolítás! Azért ez nagyon durva!
És ez a csodagéllakk másnap egyben lehúzható volt a körmömről, mint vmi gumiszerű réteg!
Ezért még fizettem is... :S
Persze előre nem tudtam, h milyen márkát fog használni, utána meg akartam nézni neten, de sehol semmi tapasztalat.
Web-shopban meg lehet venni ezt a csodát, 1200 ft, hát mostmár tudom, hogy ez elég beszédes...
Előtte Diamond Nails gél-lakkom volt, 4 hétig tökéletes volt a körmömön!
Elég sokan böngészik ezt az oldalt, és azért írtam, hogy ha valaki rákeres erre a "márkára", akkor tisztában legyen azzal, mire számíthat. :/
Ja, és ha már megnéztem ennek az árát, megnéztem más gél lakkokét is.
4000 ft körül vannak.
A kínai géllakk is simán jó akár 4 hétig is, ha jól van megcsinálva. A múltkor te írtál ki kérdést erről a Kata szalonról, akkor mondtam neked, hogy a csaj tudása kezdő szintű.
Kuponozni általában meg kezdők szoktak, ugyanis egy profinak van akkora vendégköre, hogy felesleges kuponoznia.
Én moyrás, cn-es és pn-es géllakkokat használok, shellac alappal. A shell kivételével egyik sincs 4000 ft.
igen, én voltam.
ez a nő 18 éve körmös, tehát nem kezdő.
voltam már kuponnal mikrodermabráziós kezelésen is, a kozmetikus kb. 50 éves nő volt, sok éve saját szezonja van.
vettünk már kuponnal horgász etetőanyagot is, azt gondoltam én is, h biztos új bolt, de nem, ezer éve megvan.
szóval nem csak a kezdők kuponoznak.
egész bizztos, hogy nem megyek vissza oda többé, de ettől még kíváncsi vagyok mások véleményére is. olyanokéra, akik voltak ott vagy találkoztak már ezzel a márkával.
Akkor pont úgy jártál, mint én.
Kidobtuk a pénzt a semmire.
Már biztos vagyok benne, hogy semmiféle vendégköre nincs, hiszen ÁLLANDÓAN kuponozik a szalon. Mindkettő, a Füredi úti és a Kard utcai is.
Folyamatosan van kuponjuk, és nem csak körmös, hanem fodrászos is.
Hónapok óta megállás nélkül akcióznak a kuponokkal.
Számomra ez azt jelenti, hogy annyira nincs kialakult vendégkörük, és annyira nem járnak vissza hozzájuk az emberek, hogy csak így tudják becsalogatni a vendégeket.
Én is remélem, hogy mások tanulnak a mi hibánkból.
Egyébként hozzáteszem, hogy ahova most járok, ott is kuponnal voltam először, így próbáltam ki a gél-lakkot is.
És azóta is visszajárok teljes áron, mert nagyon ügyes a lány. Ez pedig a Beauty Zone Debrecenben a Vasáros utcán, és Szabó Vikiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!