Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz, ha kifestem magam strandra?

Gáz, ha kifestem magam strandra?

Figyelt kérdés
Idén nyáron most megyek először strandra, és nem szándékozom a fejem tetejéig belemenni a vízbe, meg amúgy is elég önbizalomhiányos vagyok (kb minden nap kifestem magam, ha elmegyek itthonról...) ezért gondoltam kifestem a szemem ma. Szerintetek ez ciki? :/ 17/L
2013. jún. 19. 07:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább felesleges ,mint ciki.
2013. jún. 19. 07:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is ér bele az arcod a vízbe, ott pocsolni fognak a gyerekek, esetleg ha van dögönyöző abból is jönni fog a víz, az is fröcsög. Izzadni is fogsz, nem fogja bírni a sminked és ha elfolyik az ciki lesz.
2013. jún. 19. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
cikibb, ha belesül a bőrödbe a smink.
2013. jún. 19. 08:10
 4/9 anonim ***** válasza:
max vízálló szempillaspirált használj, de azt is csak módjával. egyébként pedig mindenki más smink nélkül lesz, nem kell magad kellemetlenül érezned. strandon természetes dolog smink nélkül lenni.
2013. jún. 19. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
ne mert beleég a bőrödbe.
2013. jún. 19. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden nap sminkelek, csak úgy érzem magam jól a bőrömben. Ettől függetlenül a strandra sosem festem ki magamat, mert tudom, hogy ott sajna ez a nevetséges, sőt, még sajnos egészségtelen is szerintem. Hagyd egy kicsit a bőrödet levegőzni, napozni! Hidd el, jót tesz neki egy kis szünet a sok sminkes nap után. A strandon általában senkin sincs smink, senki sem fog furcsán nézni rád. :) Ott mindenki a maga dolgával és szórakozásával törődik, senki sem figyeli a többieket.
2013. jún. 19. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egészségtelen, ráadásul ha lefröcskölnek, úgy fogsz kinézni mint Joker...

Amúgy szerintem nevetségesebb egy sminkelt lány a strandon, mintha lenne pár bőrhibája, de jól érezné magát úgy is. :D

2013. jún. 19. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Végülis az még nem gáz...az lesz gáz, amikor leolvad/ázik rólad a smink...sőt...az gusztustalan lesz nem gáz...szóval szerintem ne...(ha nem is mész vízbe izzadsz..)

ja és egészségtelen is...

2013. jún. 19. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:

én általában a bőrhibáimra teszek korrektort+vízálló szempillaspirál+szinezett ajakbalzsam

így nem vagyok teljesen ,,csupasz",de azért sem kell aggódni,hogy az egész elkenődik

2013. jún. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!