Gáz, ha kifestem magam strandra?
Figyelt kérdés
Idén nyáron most megyek először strandra, és nem szándékozom a fejem tetejéig belemenni a vízbe, meg amúgy is elég önbizalomhiányos vagyok (kb minden nap kifestem magam, ha elmegyek itthonról...) ezért gondoltam kifestem a szemem ma. Szerintetek ez ciki? :/ 17/L2013. jún. 19. 07:41
2/9 anonim válasza:
Ha nem is ér bele az arcod a vízbe, ott pocsolni fognak a gyerekek, esetleg ha van dögönyöző abból is jönni fog a víz, az is fröcsög. Izzadni is fogsz, nem fogja bírni a sminked és ha elfolyik az ciki lesz.
3/9 anonim válasza:
cikibb, ha belesül a bőrödbe a smink.
4/9 anonim válasza:
max vízálló szempillaspirált használj, de azt is csak módjával. egyébként pedig mindenki más smink nélkül lesz, nem kell magad kellemetlenül érezned. strandon természetes dolog smink nélkül lenni.
6/9 anonim válasza:
Én is minden nap sminkelek, csak úgy érzem magam jól a bőrömben. Ettől függetlenül a strandra sosem festem ki magamat, mert tudom, hogy ott sajna ez a nevetséges, sőt, még sajnos egészségtelen is szerintem. Hagyd egy kicsit a bőrödet levegőzni, napozni! Hidd el, jót tesz neki egy kis szünet a sok sminkes nap után. A strandon általában senkin sincs smink, senki sem fog furcsán nézni rád. :) Ott mindenki a maga dolgával és szórakozásával törődik, senki sem figyeli a többieket.
7/9 anonim válasza:
Egészségtelen, ráadásul ha lefröcskölnek, úgy fogsz kinézni mint Joker...
Amúgy szerintem nevetségesebb egy sminkelt lány a strandon, mintha lenne pár bőrhibája, de jól érezné magát úgy is. :D
8/9 anonim válasza:
Végülis az még nem gáz...az lesz gáz, amikor leolvad/ázik rólad a smink...sőt...az gusztustalan lesz nem gáz...szóval szerintem ne...(ha nem is mész vízbe izzadsz..)
ja és egészségtelen is...
9/9 anonim válasza:
én általában a bőrhibáimra teszek korrektort+vízálló szempillaspirál+szinezett ajakbalzsam
így nem vagyok teljesen ,,csupasz",de azért sem kell aggódni,hogy az egész elkenődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!