Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha kifestem a szemem, az...

Ha kifestem a szemem, az egyik mindig nagyon csúnyán beesik és van hogy egy egész napig fáj. Mitől lehet? Allergia?

Figyelt kérdés
Ha csak egy kis szempillaspirált használok,akkor is,na és ha lemosom...tisztára úgy néz ki,mintha ez egyik szemem kisebb lenne mint a másik. És mindegy milyen márka,még a Clinique termékeknél is ez van. Lehet,hogy allergiás vagyok rá?Tudok tenni valamit ez ellen,vagy soha nem is festhetem ki a szemem???

2013. márc. 16. 16:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nagyon érzékeny a szemed. Nem nagyon tudsz mit tenni. Esetleg próbáld meg úgy kifesteni, hogy nem teljesen a szempillák tövétől kezded, hanem kicsit feljebb. Így ha nem érintkezik a bőröddel lehet nem okoz irritációt.
2013. márc. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!