Az egész szemed kihúzod szemceruzával vagy csak a felét?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 07:24
1/8 anonim válasza:
Hát én mindig kiszoktam húzni egészig, de van, mikro csak félig :D
2/8 anonim válasza:
színessel teljesen körberajzolom, főleg ha fényes a szín, árnyékolok is.
Feketével csak felül, mintha tus lenne.
Barnával alul és felül is, de alul vékonyan és nem érnek össze a vonalak
3/8 anonim válasza:
felül szoktam, de csak azon a részen, ameddig látszik a szempillasor, belül nem.
4/8 anonim válasza:
Teljesen körbe szoktam rajzolni feketével.
5/8 anonim válasza:
első, te aztán igazán értelmes választ adtál :D
amúgy csak a külső részt, kicsivel többet, mint a felét, én is addig, ameddig látszik a pillasorom. szerintem szebb és természetesebb is. ja, és a vízvonalam sosem húzom ki, csak ha füstös a sminkem.
19l
6/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. én natúr sminknél váltogatom, hogy alul vagy felül húzom ki, de felül is csak addig, amíg alul. erősebb sminknél felül is, alul is, de akkor sem végig.
7/8 anonim válasza:
Feketével vagy szürkével csak alul a kb. 2/3-áig, nude-dal az egészet alul. Felül sosem húzom ki, mert nekem mindig feltapad egy csíkban a szemhéjamra és nagyon hülyén néz ki.
8/8 anonim válasza:
nem egészséges, ha a szemedet húzogatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!