Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnék kicsi műkörömmel...

Tudnék kicsi műkörömmel zongorázni?

Figyelt kérdés
Szeretnék kicsi műkörmöket (sima franciát) meg rágom a körmömet és már elegem van belőle h nem nő meg, meg amúgyis tetszik a műkörö, de mivel zongorázok... nem biztos h lehet! És kb. mennyibe kerülhet? (Nógrád megye- Pásztó környékén, ez Salgótarján és Tar előtt van!)
2009. okt. 11. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem röviddel lehet zongorázni. Nálunk (Csongrád megye) a tippes francia 2800 ft. Tölteni 2-3 hetente kell hogy szép legyen. Az 1200 ft+300 a festés!!!!
2009. okt. 11. 20:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2009. okt. 11. 20:20
 3/9 anonim válasza:
100%
Én is zongorázok és nekem konkrétan a tanárom tiltotta meg,mondván h nagyon zavaró amikor kopog a billentyukön. Személy szerint nem értek vele egyet ,mert lehet ujjbegyekkel is billenteni...Nálunk (Érd) kb 1500-1700 Ft.
2009. okt. 11. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én már nem zongorázok, de amíg zongoráztam, nekem is meg volt mondva hogy nem lehet hosszú körmöm...
2009. okt. 11. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is zongorázok, (+zongoratanárnak készülök) és tapasztalatból mondom, hogy ha már egy kicsit is hosszabb a körmöd, akkor nem lehet úgy billenteni, ahogy kell.

Szóval én azt mondom, hogy vagy csináltatsz magadnak műkörmöt és "zongorázgatsz" vele (megjegyzem a tanárod biztos idegbajt kap majd, mikor meglátja/meghallja), vagy rendesen zongorázol. Szerintem ennyi áldozatot megér. Ha Te nem így gondolod, sürgősen kezdj el gondolkodni azon, hogy akarsz-e komolyan zongorázni...

2009. okt. 11. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jah és köröm rágás ellen van egy csomó más megoldás is... Pl gyógyszertári keserű körömlakkok... stb...

Próbálkozz először azzal!

(előző voltam)

2009. okt. 11. 21:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos válaszokat adtatok...:) Ésha csak olyan zselét tetetnék rá, az nem kopog vagy nem is zavar nem? És én imádok zongorázni, akarok is foglalkozni vele mivel már 7 éve járok rá, rendszeresen:)
2009. okt. 12. 16:32
 8/9 anonim válasza:
tudnál, én is tudok, csak az elején picit idegesíteni fog, hogy kopog a körmöd a billentyűkön :)
2009. okt. 29. 23:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Thanx!:)
2009. okt. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!