Milyen korrektort ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Olyan korrektort keresek, ami nagyon-nagyon jól fed, mivel csúya fekete karikáim vannak.. Nem muszáj olcsónak lennie, csak jó legyen.. Mit javasoltok?2009. okt. 11. 19:34
1/5 anonim válasza:
engem is érdekel, én most vettem egy Manhattant, de nem fed eléggé.
2/5 anonim válasza:
nekem avon colortrend-es vabnXD asszem kb. ötszáz ft-volt...szóval nem vmi drága...de ha rakok alapozót korrektort majd púdert maga tökély
3/5 anonim válasza:
nekem rimmel london van és nagyon jóó:)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi:) a colortrend mennyire fed jól? a rimmel londontól pedig melyik/hol vetted?
2009. okt. 13. 22:33
5/5 anonim válasza:
Lanyok.
Nem az a lenyeg, hogy 20 mindenfele cuccot tegyetek az arcotokra.
A szem alatti karikakat mivel sotetek szurkek esetleg kekes feketek piros korrektorral tudjatok semlegesiteni.
Semmi fele keppen nem drogeriaban kaphato cuccokkal.
Ha tenyleg zavar es mint irtad a penz nem akkora gond, menny el egy smink szakuzletben ahol vegetsz JO MINOSEGU termeket, amit ha jol hasznalsz akkor olcsobb mint a sok 500 ft-s avonos ize ami majd magadra kennel.
Max 1500 ft-ert minosegi dolgot kapsz ami nincs agyon nyomva zsiradekkal es nem ul be a szem alatti rancocskakba.
1 sinkes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!