DM-ben vagy Rossmannban lehet kapni VÍZÁLLÓ korrektort? Ha igen, akkor kb. mennyibe kerül és melyik márkát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Én eddig egyszer találkoztam vízálló korrektorral, de az Lancome volt és baromi drága...Nincs erre sajnos 6000 forintom. :\ Elérhető áron szeretném a lehető legjobb minőségűt.2011. júl. 10. 10:27
1/2 anonim válasza:
Nincs. Sajnos amúgy is hiába írnák rá, úgyis leázna, a szempillaspirálok is csak addig vízállóak, míg arcot mosol, egy strandolást már nem élne túl a zöme. Vagy gyűjts össze a Lancomra, vagy bírd ki vízben smink nélkül. :S De amúgy se napozz sminkben, mert pöttyös leszel, korrektor alatt nem barnul úgy. :D A nap meg úgyis jó a bőrnek, meg a víz is. ;)
2/2 anonim válasza:
a mac-nak is vannak vízálló termékei, és annyira nem drágák, mint a lancome. igaz, én nem tudom őket megvenni, mert nem vagyok pesti(bár lehet, hogy van vidéken is boltjuk, nem tudom, Miskolcon tuti nincs), de te hátha igen =)
most olvastam ezt a tesztet, szerintem neked pont jó volna =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!