Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tegnap építettem zselés...

Tegnap építettem zselés műkörmöt, és most a körme körül piros a bőr és ég. Begyulladt? Mi történt? Mit tegyek? Rosszul csináltam valamit?

Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam, ahogy eddig és ahogy kell. Most először jártam úgy, hogy amikor betette a 'páciens" a kezét a lámpa alá, ki kellett vennie mert nagyon felforrósodott, vele még ilyen nem fordult elő. Lehet köze hozzá? Kérlek, körmösök, segítsetek!
2013. jún. 16. 11:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ez nem flegmázás, kedves Kérdező, csak a te kontárkodásodat nevetik ki az emberek. Van, aki egy csomót tanul azért, amit te egy youtube videóból kinéztél. Pont ezért nem sikerül neked úgy, ahogy kellene.
2013. júl. 4. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!