Tegnap építettem zselés műkörmöt, és most a körme körül piros a bőr és ég. Begyulladt? Mi történt? Mit tegyek? Rosszul csináltam valamit?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam, ahogy eddig és ahogy kell. Most először jártam úgy, hogy amikor betette a 'páciens" a kezét a lámpa alá, ki kellett vennie mert nagyon felforrósodott, vele még ilyen nem fordult elő. Lehet köze hozzá? Kérlek, körmösök, segítsetek!2013. jún. 16. 11:50
2/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges lenne? Ez már nem az első épített körme, szerintem az 5-6., és eddig egyszer sem jelentkezett ilyen probléma
2013. jún. 16. 14:25
3/11 anonim válasza:
Nem használsz más alapanyagot? Nekem is ilyen, főleg a lakkzselékre van hasonló reakcióm.
4/11 anonim válasza:
Allergia. Egyébként pedig bőrgyógyászatból tanultuk az iskolában. Olvass utána a könyvedben.
5/11 A kérdező kommentje:
Allergia, allergia... Eddig már 5x megcsináltam ugyanezzel az alapanyaggal ugyanígy. SOHA nem volt semmi baj... Akkor hogy lenne allergia?
2013. jún. 17. 17:34
6/11 anonim válasza:
ok, akkor nem az, a kedves vendég keze meg lerohad a kontakt dermatitisztől... küldd orvoshoz, majd ott is kifizet több 10 ezret, és átkozni fog téged is, és a műkörmöt is.
Egyébként pedig, szedd elő a könyved, amiből tanultál az okj-n, és le van írva az allergia tünete, ami eklatáns példája annak, amit leírtál, csak mivel téveszméid vannak az allergia természetét illetőleg, ezért nem érted, hogy miért most jött ki rajta.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem tanultam okj-n, youtubeon tanultam :D bocsmár^^ Nem fog lerohadni, mert estére elmúlt. De hálásan köszönöm a rohadós sztorit, jót röhögtem rajta így reggel (:
2013. jún. 18. 07:30
8/11 anonim válasza:
ok, tehát löveted nincs róla. Sejtettem. Majd én is jót röhögök, ha netán egyszer kikapsz egy apeh ellenőrt, vagy feljelent valaki, mert szétcseszted a kezét. haha.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy anyukám feljelentene :DD Na ki nevet a végén (:
2013. jún. 18. 10:04
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értem miért kell flegmázni... :(
2013. jún. 18. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!