Mit tudtok erről a piercingről (kép lent)? Mennyi idő alatt gyógyul meg? Tényleg ki fog szakadni előbb-utóbb?
Amennyit én tudok róla, hogy ha jól van szúrva és rendesen megválasztott ékszert használ az illető nem szakad ki, akkor szakad ki ha a szár csúszkál a furatban mert túl hosszú az ékszer
A képen lévő tök biztonságos, mert az ékszer sem csúszik fel vagy le
Gyógyulása ha octenisept-el fújod szűk 1hónap
21/F
Inkább utóbb, de valszeg ja...
Az a baj, hogy kikopik a bőr egy idő után (jó ez az idő nem kevés...tehát ha nem akad bele semmibe, akkor lehet 20 év után kopik csak meg), és akkor ki kell venni, és úgy nem szakad ki...
Nekem sok surface-em van, különböző helyeken. Egy idő után elvékonyodik felette a bőr és ki kell rövidebbre cserélni. Ha vigyázol rá és nem gyullad be, évekig is bent lehet, de nekem van olyan ami csak két hónapig bírta, utána már alig tartotta a bőr, ki kellett szedni, mert zavart, ahogy ott fityeg.
Minden gyulladással összébb megy a bőr felette ezért nagyon kell rá vigyázni, nem irritálódjon. Ha sportolsz, vagy táncolsz, értelmetlen, mert a sok mozgástól is feszül rajta a bőr, nem tud nyugalomban lenni.
A gyógyulása attól függ, hogyan vigyázol rá, de azért kell két hónap, mire a lyuk teljes hosszában begyógyul. A felületi sebnek elég két hét is, de belül tovább tart a gyógyulás.
köszönöm a válaszokat,már meg is kaptam pénteken:)
utolsó,neked begyulladt?Az egyémnek kicsit piros a környéke,de nem annyira fáj.Ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!