Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudtok erről a piercingről...

Mit tudtok erről a piercingről (kép lent)? Mennyi idő alatt gyógyul meg? Tényleg ki fog szakadni előbb-utóbb?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 13. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Amennyit én tudok róla, hogy ha jól van szúrva és rendesen megválasztott ékszert használ az illető nem szakad ki, akkor szakad ki ha a szár csúszkál a furatban mert túl hosszú az ékszer

A képen lévő tök biztonságos, mert az ékszer sem csúszik fel vagy le

Gyógyulása ha octenisept-el fújod szűk 1hónap

21/F

2013. jún. 13. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:

Inkább utóbb, de valszeg ja...

Az a baj, hogy kikopik a bőr egy idő után (jó ez az idő nem kevés...tehát ha nem akad bele semmibe, akkor lehet 20 év után kopik csak meg), és akkor ki kell venni, és úgy nem szakad ki...

2013. jún. 13. 21:12
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem sok surface-em van, különböző helyeken. Egy idő után elvékonyodik felette a bőr és ki kell rövidebbre cserélni. Ha vigyázol rá és nem gyullad be, évekig is bent lehet, de nekem van olyan ami csak két hónapig bírta, utána már alig tartotta a bőr, ki kellett szedni, mert zavart, ahogy ott fityeg.

Minden gyulladással összébb megy a bőr felette ezért nagyon kell rá vigyázni, nem irritálódjon. Ha sportolsz, vagy táncolsz, értelmetlen, mert a sok mozgástól is feszül rajta a bőr, nem tud nyugalomban lenni.

A gyógyulása attól függ, hogyan vigyázol rá, de azért kell két hónap, mire a lyuk teljes hosszában begyógyul. A felületi sebnek elég két hét is, de belül tovább tart a gyógyulás.

2013. jún. 15. 20:50
 4/13 anonim ***** válasza:
De jól gondold meg mert csúnya seb marad utána!
2013. jún. 15. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem három hete van de csak bal oldalt, vigyázni kell rá és nem szakad ki. nekem már úgymond meggyógyult:)
2013. jún. 16. 20:41
 6/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,már meg is kaptam pénteken:)

utolsó,neked begyulladt?Az egyémnek kicsit piros a környéke,de nem annyira fáj.Ez normális?

2013. jún. 17. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem se fájt:) persze minimálisan begyullad, de ha kezeled rendesen elfog múlni :)
2013. jún. 17. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Volt amelyik begyulladt és volt amelyik nem. (nekem elég sok van)
2013. jún. 18. 04:48
 9/13 A kérdező kommentje:
újabb kérdés:elvileg a jobb oldalon túl "messzire" szúrta a két lyukat a piercer,ezért kicsit rövid bele az ékszer és az alsó golyó kicsit el akar tűnni a lyukban(de nem feltűnő ez a "süllyedés")ezért egy kráterszerű kis seb keletkezett.Azt mondta piercinges,hogy hagyhatjuk így is,vagy kicseréljük az ékszert egy kicsit nagyobbra.de akkor már a másikat is ki kellene cserélni,hogy teljesen egyforma legyen..viszont a bloldali tökéletes,azt nem szeretném bántani.Szóval hadam az egészet,begyógyul(a jobb kicsit begyúlladt),ne cseréljek ékszert,estleg cseréljem ki a jobb oldalit,vagy mindkettőt?és ha kicserélem akkor vegyek a boltba(ő azt mondta,hogy vegyek),vagy csináltassak vele műanyagból,vagy szilikonból?Mert gondolom ő hamarabb tu pont akkorát csinálni amekkorátkell,mint adott méretűt venni a boltban..Csak attól félek,hogyvlami instabil sz.rt csinál..
2013. jún. 28. 22:21
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem is van olyan, hogy páros ékszer lenne, de nálam az egyik oldalon kisebbre kellett cserélni. Nem baj az ha nem egyformák! Ilyen kicsi méretkülönbségnél nem is lesz feltűnő. Amelyikkel minden rendben van azt ne piszkáld! Hagyd úgy! A másikat cseréltesd, nehogy ki kelljen venni! Ne kattogj azon a fél mm különbségen.
2013. jún. 29. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!