Szeretnék piercinget, most 15 éves vagyok szereintetek nem vagyok hoá fiatal? Szüleim szereint igen :S Ti nektek mikor volt?
Hú az klassz, és milyen klassz lesz amikor majd begyullad a szád alig tudsz inni, vagy összejössz valakivel és még egy puszit se tudsz neki adni mert az a fémszarság ott lesz...én is 15 vagyok, és eszembe nem jutna ilyen szarokat rakni a fejemre...hogy néz már ki? Mint mikor a mágnesember közelmegy a szögesdobozhoz...
Amúgy sokak már 14 évesen kilyuggatják a képüket, gratulálok nekik. Nem vagy fiatal, csak nincs értelme hogy egy fémdarab lógjon ki az arcodból, pláne a szádból!
Nekem az első 14 évesen volt az ínyfékemben..aztán sorra jött a többi (orr, mellbimbó, orrnyereg), de már kicsit meguntam, hogy ezek miatt a legtöbben nem vesznek komolyan beszélgetés közben, úgyhogy kivettem őket.Most már csak tetoválásaim vannak, de nem feltűnő helyeken.
17/l
nekem 27 évesen lett a köldökömben, szóval nem siettem el:)
te se tedd! inkább készíts változatos, de finom, igényes sminket és variáld a hajad! plusz jópofa bizsuk, hajdíszek, esetleg fülbevaló lehet nagyon csajos és nem is túl drága. sztem a szüleid sem tiltanák.
Nekem 17évesen volt az első,a nyelvembe csináltattam.Nem vagy fiatal hozzá,ha megunod kiveszed.:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!