Hogyan sminkeljem ki magam gólyaavató/bálra?
Figyelt kérdés
Egybe lesz a kettő, vagyis gólyaavató, utána fergeteges buli. Szerintetek milyen smink ideális erre?2009. okt. 8. 07:11
1/4 anonim válasza:
Elsős vagy nyolcadikos (kilencedikes)?
Amúgy egy szempillaspiral, tus, alapozó, szájfény. De ha lány vagy akkor lehetsz kicsit merészebb is.
2/4 anonim válasza:
mi van? "de ha lány vagy"
már a fiúk is sminkelnek, lemaradtam valamiről?
3/4 A kérdező kommentje:
ez felsőoktatás, nem egyetem/sősuli, OKJ. :)
2009. okt. 8. 13:42
4/4 anonim válasza:
Hát szerintem most jött el az alkalom hogy egy icipicit merészebb sminked legyen, persze ezt is csak szépen, lágyan. Ha problémás a bőröd akkor használj alapozót, bár nem tudom nem e fogod leizzadni?!. Használhatsz szemhéjtust is a felső szempillák tövébe, alulra fekete szemceruzát. Szempillaspirtált is felvihetsz a szempilláidra, és egy halvány színű szájfénnyel lezárhatod, mivel ha a szemedet hangsúlyozod akkor a szádat lágyan sminkeld, ha ellenkezőleg akkor meg a szemedet lágyan. Sok sikert, és kellemes bulizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!