Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket csináljak...

Milyen sminket csináljak ballagásra? Mit javasoltok kék, mandulavágású szemre?

Figyelt kérdés

2013. jún. 5. 12:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
aha. a 700.000 akkor is enyhe túlzás. templomba meg főleg nem illik túlsminkelni magad.
2013. jún. 5. 14:33
 12/20 A kérdező kommentje:
a tanárok 700.000 embert mondtak...és tényleg sokan leszünk sajna...de neked ez nem mind 1 amúgy, hogy miket adunk elő meg, hogy mennyien lesznek és, hogy mennyire sminkelem ki magam??? Nem nagy sminkelést akarok...am meg mér axl rose-hoz hasonlítasz??? rondaság xdd
2013. jún. 5. 14:37
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
gratulálok,te nagyon okos:D
2013. jún. 5. 14:38
 14/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem én vagyok a nagyképű meg a flegma...meg lehet szídni, hogy milyen vagyok...de ezen az oldalon nem lehet úgy kérdezni valamit, hogy tényleg a kérdésre adjanak választ...
2013. jún. 5. 14:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Olyan DM-ben Max Factort tuti lehet kapni, ahol van a Max Factornak Colour Effect-állványa.
2013. jún. 5. 14:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megmondtad nagyon aranyos vagy! :) és ígérem nem csinálok nagy sminkelést, csak egy picit, ha már ballagás van :)
2013. jún. 5. 14:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Majd azért dobj már egy linket a műsorról, biztos csinálnak felvételeket róla, sőt lehet leadják tévében is, ha már majd' egymillióan megnézik ott helyszínen.. :D

Mellesleg 14 évesen nem tudom mi a francért akarsz sminkelni, nem leszel tőle felnőttebb, sőt. Dehát neveléstől függ, engem anyukám agyonvágott volna ha kikencézem magam ennyi idősen, de változnak az idők, tudom.. amúgy 18 éves vagyok :)

2013. jún. 5. 19:45
 18/20 A kérdező kommentje:
De most komolyan...nem értem min vagytok ezen az előadáson fennakadva....és igen le adják a városi tv-ben is...És most komolyan...nem mind 1 nektek, hogy ki-e vagyok festve picit vagy sem??? Ki írtam egy kérdést, és nagyon szépen köszönöm a normális válaszolóknak (mert voltak) de az ilyen kötekedést nem szeretem...amikor ki írja az ember a kérdését és akkor más válaszok jönnek, meg a hurrogások...am meg, ha 18 éves lennél szerintem sokkal modernebb lennél :) szerintem te csak 18 éves AKARSZ lenni :) és tudod mit...teljesen elvetted ezzel a kedvemet...ki se fogom festeni magam elég lesz egy szájfény és annyi...remélem most jó!!
2013. jún. 5. 20:00
 19/20 anonim ***** válasza:
tökéletes,eddig is így kellett volna hozzáállnod.
2013. jún. 5. 20:08
 20/20 A kérdező kommentje:
De mi a baj azzal, ha csak egy alkalomra szép akarok lenni?? :(( nem felnőttes...hanem csak szép arcot akarok...vagy szép szemet...nem értem mi ezzel a probléma igazából...
2013. jún. 5. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!