Ballagásra ez így mennyi lenne pénzben?
A ruhám már megvan,a hajamat megcsinálja egy rokon.
Viszont mennyibe kerülne kozmetikusnál egy szép szolíd alkalmi smink,és körmösnél valami kis egyszerű,de szép mintás köröm?
talán azért kell szempillaspirálnál több smink mert az ember csak egyszer ballag el az általánosból életében.
Kedves kérdező! ez teljes mértékben a kozmetikustól függ. szerintem telefonálj oda és megmondják kb. hogy mennyibe fog kerülni :)
Jó, én 2 éve ballagtam nyolcadikból, és őszintén szólva nevetségesek voltak a lányok a beállított, szétgöndörített, szétvirágozott, agyonhajlakozott hajjal, és emellé a több kg, szemöldökig érő smink. Annyira erőlködő, szánalmas hatást keltett mindegyikük.
Nem kell a szempillaspirálnál több. A szemceruza összehúzza a szemet, csúnya, a tus már túlzás, a szemhéjfestéknek pedig csak pár színe szolíd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!