Kata Szalon Debrecen? Vki tapasztalak? A műkörmös hölgy munkája érdekelne, volt-e már nála vki?
Igen, ők azok. Voltam gél-lakkon.
Kuponnal, így 1500 ft-ot fizettem.
1, azaz egy napig bírta!
Előtte egy másik manikűrös által készített gél lakk 4 hétig tökéletes volt a körmömön!
Mirabel "márkát" használ, amit még sosem hallottam, pedig már vagy 4 éve van műkörmöm v gél lakkom.
A formázás is elég gáz lett, és a körmeim hossza nem egyezik sem egy kezemen, sem a két kezem azonos ujjain.
Ez a Mirabel lakk olyan híg, hogy annyit kent fel belőle, hogy elfolyt a körmömön, aztán persze hullámosan száradt meg a lámpában.
Mindezt úgy, hogy 18 éve van a szakmában.
Nagyon csalódtam.
Nagyon nem volt profi, ahogyan az ott lévő bölcsis kisfiát (aki egyébként cuki volt) hagyta, hogy elvegye az eszközöket, és a gyerek végigment a kefével a fél szalonon. Azzal a kefével, amivel reszelés után lekeféli a port a körmömről. Utána meg jön a gél-lakk, szóval ilyenkor nem kerülhet zsír, szennyeződés a körömfelületre. Ehhez képest a gyerek mindent átkefélt a szalonban, majd ez került az én körmömre...
Ja, és a sok beszélgetés miatt (nem velem, a vendéggel) 1 óra 10 perc volt a gél-lakk, ami máshol kb. 40 perc.
Nagyon-nagyon negatív tapasztalat volt ez, és senkinek nem fogom ajánlani.
Tiszta gáz, hogy a körmeim széle annyira befelé lett reszelve, hogy kb. 4-5 hét lesz, mire visszanő. És mindezért még fizettem is.
Azért írtam le mindezt, mert hátha rákeres vki a szalonra, mielőtt oda menne.
Egyebeket is tudok privátban írni, de azt hiszem, ez is elég, ha vki nem tud önteni... :(
Veszek lottót.. tuti ötösöm lesz :)
Sajnálom, hogy így jártál. Debrecenben keresd sztem perge szilvit, vagy nézz szét a nails.hu-n, és az alapján dönts, amit ott látsz.
Hát ez egyszerűen csak annyi volt, hogy kíváncsi voltam mások tapasztalatára, de nem akartam negatívumokat írni, hogy ezzel ne befolyásoljak senkit.
Azóta másoktól is csupa rosszat hallottam erről a szalonról.
Én pedig megvettem az uv lámpát és magamnak csinálom karácsony óta, hát szakképesítés nélkül is jobb vagyok, mint az a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!