Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kata Szalon Debrecen? Vki...

Kata Szalon Debrecen? Vki tapasztalak? A műkörmös hölgy munkája érdekelne, volt-e már nála vki?

Figyelt kérdés
Mennyire volt szép, tartós, amit csinált?
2013. jún. 4. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ők azok, akik kataszalonként vannak a fészbukkon, akkor a csaj gyenge közepes körmös. semmi extra, sok jót nem várnék tőle.
2013. jún. 4. 21:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, ők azok. Voltam gél-lakkon.

Kuponnal, így 1500 ft-ot fizettem.

1, azaz egy napig bírta!

Előtte egy másik manikűrös által készített gél lakk 4 hétig tökéletes volt a körmömön!

Mirabel "márkát" használ, amit még sosem hallottam, pedig már vagy 4 éve van műkörmöm v gél lakkom.

A formázás is elég gáz lett, és a körmeim hossza nem egyezik sem egy kezemen, sem a két kezem azonos ujjain.

Ez a Mirabel lakk olyan híg, hogy annyit kent fel belőle, hogy elfolyt a körmömön, aztán persze hullámosan száradt meg a lámpában.

Mindezt úgy, hogy 18 éve van a szakmában.

Nagyon csalódtam.

Nagyon nem volt profi, ahogyan az ott lévő bölcsis kisfiát (aki egyébként cuki volt) hagyta, hogy elvegye az eszközöket, és a gyerek végigment a kefével a fél szalonon. Azzal a kefével, amivel reszelés után lekeféli a port a körmömről. Utána meg jön a gél-lakk, szóval ilyenkor nem kerülhet zsír, szennyeződés a körömfelületre. Ehhez képest a gyerek mindent átkefélt a szalonban, majd ez került az én körmömre...

Ja, és a sok beszélgetés miatt (nem velem, a vendéggel) 1 óra 10 perc volt a gél-lakk, ami máshol kb. 40 perc.

Nagyon-nagyon negatív tapasztalat volt ez, és senkinek nem fogom ajánlani.

Tiszta gáz, hogy a körmeim széle annyira befelé lett reszelve, hogy kb. 4-5 hét lesz, mire visszanő. És mindezért még fizettem is.

Azért írtam le mindezt, mert hátha rákeres vki a szalonra, mielőtt oda menne.

Egyebeket is tudok privátban írni, de azt hiszem, ez is elég, ha vki nem tud önteni... :(

2013. jún. 5. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Veszek lottót.. tuti ötösöm lesz :)

Sajnálom, hogy így jártál. Debrecenben keresd sztem perge szilvit, vagy nézz szét a nails.hu-n, és az alapján dönts, amit ott látsz.

2013. jún. 5. 08:21
 4/6 anonim válasza:
Még jó hogy ide találtam..most akartam kuponon venni gél lakozást, de ezek után meggondolandó, köszi hogy leírtad a véleményed!:)
2013. okt. 14. 16:01
 5/6 anonim válasza:
Nem kötözködni akarok, de este kérdezel, másnap reggel meg megválaszolod a saját kérdésed? Azt hogy? Egyébként sose mennék kuponos ilyen-olyan szolgáltatásra. Főleg, amint te is mondtad, előtte egy másik 4 hétig bírta. Olcsó húsnak híg a leve....
2013. okt. 23. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát ez egyszerűen csak annyi volt, hogy kíváncsi voltam mások tapasztalatára, de nem akartam negatívumokat írni, hogy ezzel ne befolyásoljak senkit.

Azóta másoktól is csupa rosszat hallottam erről a szalonról.

Én pedig megvettem az uv lámpát és magamnak csinálom karácsony óta, hát szakképesítés nélkül is jobb vagyok, mint az a nő.

2014. febr. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!