Szerintetek mért nem jut el nagyon sok termék Magyarországra?
Olyan termékeket láttam a hivatalos oldalakon, amik itt szerintem meg sem fognak jelenni.
Vegyük példának a Maybelline-t. Szerintem egész korrekt a minősége és az ára is, de soha nem újítanak, gondoltam én magamban... Újítanak ők, csak ide nem jut el semmi -.-
Ami már a hivatalos oldalon fent sincs termék itt azt árulják, még mindig. Tavaly voltam Ausztriában és érdekes módon ott voltak új dolgok, itt még azóta se. Amúgy nem csak a Maybelline az egyetlen, szinte az összes Magyarországon kapható kozmetikumnak a fele, 3/4-e nem is jut el idáig. Mi az oka?
Bunkók, "jajj, de jó hogy ez a legnagyobb gondod" magyarázok válasza nem érdekel. Máshol teregessék ki a nyafogásukat! Köszönöm!
Lehet, hogy tévedek, de ennek talán az lehet az oka, hogy nem nagyon van pénz ezeket forgalmazni és akkor inkább azokat árulják, amik már kifutottak, de itt eladható, mert olcsón be lehet szerezni.
A Müller drogériákat tudom neked javasolni, ott vannak újabb dolgok is. De mégjobb netről beszerezni ezeket, olcsóbb is.
Mert a Magyarországi forgalmazáshoz kötelesek minden egyes terméknél engedélyt szerezni, ez elég költséges. És a magyar piac elég kicsi, a többségnek luxus ilyesmire költeni, úgyhogy nem éri meg nekik, nincs elég haszon.
Most lemaradtam kicsit, de volt szó róla, hogy ez majd európai szinten lesz szabályozva, de hogy ez megvalósult-e már vagy mikor fog, azt nem tudom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!