Szerintetek megéri megvenni ezeket a termékeket, ilyen áron?
Figyelt kérdés
Az Avonból szeretnék rendelni, testpermetet. Kinéztem magamnak a 'Little Black Dress' és 'Incandessence' permeteket, ami úgy van hogy 2 darab vásárlása esetén 699 Ft. Ezután megláttam ,hogy 990 forintért választhatok 2 db gyümölcsös permetet. görögdinnyéset és sárgabarackos sheavajasat néztem ki.
Megéri megvenni minden, kb 2400 forintért?
2013. jún. 2. 16:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem először vegyél csak 1-et, vagy max 2-t, hogy egyáltalán beválik-e neked, ki tudod-e használni. Nekem 3 van, ebből 2 csak azért, mert 299 ft volt és ennyiért vicc:D de úgy igazán nem tudom mire használni, szerintem nem igazán jó semmire, csak finom illata van:)
2/5 A kérdező kommentje:
a little black dress a kedvenc parfümöm, az incandessence-ből már volt mintám, a gyümisből pedig, a dinnyéset próbáltam ki a csuklómon. (:
2013. jún. 2. 16:18
3/5 anonim válasza:
Ha szereted őket, akkor nyilván neked érdemes ennyiért megvenni. Én mondjuk nem nagyon tudom hova tenni ezeket a testpermeteket, mert tényleg semmire sem jók, csak az illatuk kellemes. De arra meg ott van a parfüm, és az tartósabb.
4/5 anonim válasza:
Most csak kíváncsiságból, de te ismered ezeknek az összetevőjét? Mert én ha fizetnének sem fújnám magamra egyiket sem. Az illatuk sem tartós, a nagy részük alkohol, abba van egy kis parfüm keverve meg egy csomó bőrre káros szarság, allergén anyag, felesleges és káros színezékek, meg nem tudom még mik. De semmi jó nincs benne. Olyan mint a legtöbb Avon termék.
5/5 A kérdező kommentje:
s még sok más olyan mérget megeszünk/valahogy a testünkbe juttatunk, amiről nem tudunk. Semmisem tökéletes.
Nekem a testpermet tartósabb, és praktikusabb,(egyszerűbb beledobni a táskába mint egy parfümöt) és nem utolsó sorban olcsóbb is, mint egy parfüm.
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 2. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!