Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meddig lehet megvenni az...

Meddig lehet megvenni az Essence Metallics termékeket?

Figyelt kérdés
szerintetek jók? ha kifut a kollekció ideje szerintetek ezeket is leárazzák??
2010. dec. 11. 17:16
 1/4 anonim válasza:

Ha jól tudom a metallics 2010 novemberi-decemberi kiadás és nemsokára kijön a fairytale kollekció /2011 jan/

nekem nagyon tetszenek ezek a színek,meg én amúgyis imádom az essence márkát (:

remélem segítettem (:

2010. dec. 11. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

most akartam megkérdezni:))

hát biztosan leárazzák, feltéve ha még lesz mit, lehet hogy már elkapkodták, pedig én is most akarok majd venni, mert nagyon megtetszettek

2010. dec. 12. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:
nálunk még van minden vagyis amikor legutóbb voltam csak nem volt már nagyon időm vásárolgatni és csak egy palettát vettem meg az ecsetet de nagyon tetszik és remélem még lesz, de mikor voltam már nem is az állványon volt mert oda már a kézkrémek voltak kitéve:S remélem lesz még holnap:S
2010. dec. 12. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
amíg el nem fogy...ha esetleg megmarad, akk biztos lesz leárazva, de erre ne alapozz
2010. dec. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!