Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence termékeket hol lehet...

Essence termékeket hol lehet venni, és kb. mennyiért?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogy az essenc alapozó,korrektor nagyon jó a szem alatti sötét karikákra,viszont árat nem találtam.

És mit gondoltok róla,beválik?

És az essence háromrészes korrektor milyen,tudna valaki linkelni 1 képet róla? Én nem találtam,és azért szeretném tudni,hogy hogy néz ki:)

Köszi

2011. ápr. 7. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én rossmanban vettem egy-két essence terméket (púdert, körömlakkot). Szerintem ár-érték arányban jók. Gondolom az alapozóra és a korrektorra is igaz ez. Nem mondom, hogy ennél jobb minőségű terméket el se tudnék képzelni, de az árához képest én elégedett vagyok vele. Viszonyítási alapnak annyit, hogy a körömlakkokat 300-400, a púdert tán 800-900 ftért vettem, vagy valahogy így.
2011. ápr. 7. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Müllerben vettem habalapú alapozót 1090 Ft-ér, és iszonyú jó!. A körömlakkjaikat annyira nem szeretem, de egy korrektort biztosan be fogok szerezni. Csak ajánlani tudom.
2011. ápr. 7. 22:08
 3/4 anonim válasza:
Rossi. Szerintem is jó termékeik vannak. Én használok bőrradírt, körömápolót, körömlakkot stb. Ennyiért megéri!
2011. ápr. 7. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor majd elnézek a Rossmann-ba (:
2011. ápr. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!