Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Holnap szeretnék venni szemhéj...

Holnap szeretnék venni szemhéjtust! Kb 1500 ft értékben milyen jó minőségű és jó ecsetű tust tudnék venni a DM-ből?

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon emberfüggő, hogy kinek mi a jó?...Nekem a kedvencem a s-he (DM saját márka) tusa...évek óta használom, és mindig újraveszem...

De az essence tusai se rosszak, bár én csak egy vízállót próbáltam, a többit nem ismerem...:/

2013. jún. 2. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem Essence zselés van, szerintem nagyon jó, bár annyiból nem szeretem hogy este sem bírom lemosni rendesen.
2013. jún. 2. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van essence zselés tus és Miss Sporty folyékony tus. Előbbit akkor használom, ha van időb pepecselni vele, amúgy leszedni babaolajjal lehet a legjobban, az ecsetet is azzal tisztítom. Ráadásul a géltusnál mindig ki kell mosni az ecsetet, különben ragacsos lesz. A folyékony tussal 1 perc alatt szép vonalat csinálok, nem mozdul el és könnyebb leszedni, szóval azt akkor használom, ha épp sietek. Ez kb 6-700Ft és megéri!
2013. jún. 2. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
zselés szemhéjtusom volt már,de sajnos mindig beszáradt egy idő után és használhatatlanná vált :\ köszönöm a válaszokat:)
2013. jún. 2. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!