Mit gondoltok a Miss Rose termékekről?
Na ehhez én kifejlesztettem egy egyszerű megoldást. :)
Hátha nektek is egy kis segítség:
Próbáljátok meg, hogy vékony krém réteget visztek fel a szemhéjatokra és utána először egy vékonyan viszitek föl a port, majd eloszlatás utána mehet vastagabban.
Valamint erősebb színeket kaptok úgy, (és így szintén nem porlik szét) ha előtte az ecsetet picit bevizezitek.
Próbáljátok meg! :)
Én még csak pirosítót használtam tőlük, ezzel viszont nagyon elégedett vagyok. Gyorsan kellett vennem pirosítót, de nem sok pénzem volt, ennek pedig nagyon megtetszett a színe. Azóta is nagyon szeretem és rendszeresen használom. Nem túl erősen pigmentált, ami nálam pluszpont, mert így nagyon szép hatást tudok elérni vele. Nem szeretem, ha túl piros a fejem, csak egy egészséges, pirospozsgás hatást szeretek elérni, erre a célra pedig ez jó. Mondjuk egyszer kipróbáltam, lehet építeni is, úgy igazán látványos lesz a pirosító.
Egyébként ilyen: [link]
Legközelebb a krémes pirosítóját szeretném kipróbálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!