Essence Holographics termékekről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb szerintetek?2011. jún. 10. 19:36
1/8 anonim válasza:
ez a legjobb
Nekem az a bajom, hogy én úgy tudom , a hologrammos lakkhoz kell egy hologrammos fedőlakk, ami valójában megadja a prizmatörést, legalábbis az OPInál és a Crystal nailsnél így van. Nekem van Crystal Nailses holoprism lakkom, de magában felkenve még nem színjátszós igazán, kell a fedőlakk is hozzá.
Mindenesetre az essence nem olyan jó, mint ezek a drágák nyílván.
2/8 A kérdező kommentje:
OPI ide vagy oda...szerintem vannak jók:) nekem pl az a kékes hologramos lakk tetszik nagyon...ink csak kíváncsi vagyok,h a többieknek mi jött be.
2011. jún. 10. 22:19
3/8 anonim válasza:
én a krémes szemhéjfestékekből vettem ma kettőt, a kéket és a fehéret. ha használtam őket, akkor írok ide, h milyenek.
4/8 A kérdező kommentje:
én a fehéret meg a lilát...de a kéket annyira nézegettem, de aztán csak nem....majd lehet sort kerítek még rá!:)
a körömlakkból meg a fehéres tetszett volna,de nem volt:(
2011. jún. 10. 23:12
5/8 anonim válasza:
Kipróbáltam a szemfestékeket, elég jók, pedig dörzsöltem is a szemem, de 10 óra alatt csak megkopott a fényük.
6/8 A kérdező kommentje:
szerintem is jól bírják:)
én kíváncsiságból hajat is mostam vele...és tök jól megmaradt:)
2011. jún. 13. 00:07
7/8 anonim válasza:
lehet még valahol kapni? már ugyan 2012 van.
8/8 A kérdező kommentje:
Mar nem sajnos...de en kb nem is hasznalom...hirtelen fellangolas volt..
2012. márc. 20. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!