Fültágításnál nem para ha kihagyok egy méretet?
Még csak 2 milis a tágítás,de arra gondoltam következő lépésként már 4 miliset veszek (így spórolok egy picit).Ez lehetséges mondjuk csigával vagy expanderrel?
Vagy mindenképp milinként kell haladnom?
nem kell milinként haladnod, de ezt csak tüskével, vagy tágítócsigával tudod megtenni.
2mm-s tágító után garantáltan nem fogod tudni berakni a 4est, én anno 3as után alig bírtam betenni a 4mm-t...
akkor tágítsd tovább a füledet, ha már nem érzékeny.
Szerintem most még nem...bár lehet nem lesz könnyű azt betenned egyből...
De azért nagyobb méreteknél majd már lassíts, ugyanis két ismerősöm is járt úgy, hogy túl gyorsan akart fület tágítani és kifordult...de eleinte nem gáz...Én is majd nem sokára elkezdem az enyémet újra tágítani, valószínűleg a jól bevált módszert-tüskét választom megint...:D (és így nem kell újat se vennem hozzá egyelőre...)
Vadhús nő oda, és az is így elkezd kifordulni...így kilöki az ékszert, vagy nem tudom ennél jobban körbe írni, de gusztustalan, és nem kellemes érzés...
De erre is van megoldás...kezelgetni kell, begyógyítani, vagy két-három méretet visszaforrasztani, aztán óvatosan újra lehet kezdeni a tágítást...(ismerősöm legalább is ezt tette...és neki utána nem volt vele gondja már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!