Fültágításnál és az normális hogy egy hét alatt kb 1-2 mm-t tágult a fülem?
Csak úgy magától nem fog tágulni. Én 1 hét alatt tágítottam ki 4mm-re (most is annyi, nem akarok nagyobbat), kicsit fájt, mikor vastagabb dolgot tettem bele, dehát ez ezzel jár. Miután elértem a kívánt méretet, beletettem a fültágítót, és rendszeresen kenegettem egy ideig, hogy tutira ne legyen semmi gond.
18/F
ha nem akarod, hogy begyulladjon, meg vérezzen, vagy kiforduljon, akkor ne ilyen kacatokkal tágítsd a füledet, hanem vegyél tágítócsigát/kúpot/készletet, vagy rakj bele ecsetvéget, mert azzal is egyenletesen lehet tágítani.
normális, ám mindenkinél más, hogy mennyit tud tágítani egy hét alatt a fülén: nekem volt, hogy 4mm meg sem kottyant, de csak tágítócsigával tudtam ezt megtenni.
a vérzés, az előfordul, olykor-olykor egy két csepp, akkor jobb várni egy hetet/ amíg meg nem gyógyul/nem érzékeny a füled.
igen, nagy elvárás, hogy naponta tágíts, ez egy folyamat, ami nem máról-holnapra történik.
tisztísd, testápolózd rendeszeresen a füledet, ha tágítasz, akkor is használj testápolót, valamint: amit beleraksz a füledbe feltétlen fertőtlenítsd.
/két 12mm és egy 8mm tágítók gazdája/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!