CuteAlice kérdése:
Hol tudnék leggyorsabban eladni egy eredeti Louis Vuitton pénztárcát? Dec.1. én kaptam Szülinapomra (nem szüleimtől) de a pénz jobban kellene. És szerintetek ezekkel mind mennyi lenne a jó ár? ( 80ba raktam ki) sok?
Figyelt kérdés
Papír, 2 év garancia, eredeti csomagolás és a megfelelő árát(100ezer kb) le lehet vásárolni, de sajnos vissza nem lehet kérni..2012. dec. 5. 17:22
2/14 anonim válasza:
Hát, én ennyiért se venném meg, de nekem nem is kéne Louis Vuitton cucc. Próbálkozz szerintem fashion blogoknál, hátha kiraknák a hirdetésed, és valahogy mégis hihetőbb, mintha csak feltennéd Vaterára.
4/14 anonim válasza:
Ne add el az ajándékodat, nem illik. Biztos nagyon megbántanád vele az illetőt, aki örömmel vette neked. :(
5/14 A kérdező kommentje:
nekem sem minden álmom eladni, de az anyagi helyzet kívánja úgy..
2012. dec. 6. 05:15
6/14 anonim válasza:
sajnos nem fogják elhinni, h eredeti. és akinek van 80 ezre pénztárcára annak van 100 is egy újra. :/ az meg mindenkinek biztosabb, h ő maga veszi.
7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem eléggé lehet látni, hogy eredeti, pláne mivel ott van a sorszáma is, + minden mása. Vadi újnak vadi új, mivel dec.1. én kaptam és azóta nem használtam. viszont a 80 nekem is sok volt, szóval kicsivel lefelé mentem :|..
2012. dec. 6. 20:59
8/14 anonim válasza:
80 ezer az drága, nem fogják megvenni én ajándékba kaptam egyet nemrég (eredeti ára 590 euró) de most leárazások idején meglestem, 225 euró volt. Azt akarom ezzel mondani, hogy olcsóbban is meg lehet kapni.
9/14 A kérdező kommentje:
írtam, hogy lefelé vittem 80ról.. olyan 60körül raktam ki. Nemrég? enyém konkrétan 5 napos. nem hiszem,hogy azóta felére vitték volna az árát. vagy hát nem tudom :/
2012. dec. 6. 21:23
10/14 anonim válasza:
Megvan a blokkja? Mert csak akkor lehetne le vásárolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!