Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Minden kozmetikus csinál...

Minden kozmetikus csinál sminket szalagavatóra?

Figyelt kérdés

És ha igen,akkor én mondhatom neki,hogy én pl műszempillát vagy apró köveket szeretnék,vagy ő csinál egyet amilyet jónak lát?

Emellett aki tud az linkeljen képet szalagavatós sminkről,esetleg mondja el vagy linkelje be,hogy a sajátja milyen volt!

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. okt. 6. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is most lesz a szalagtűzőm :) Én úgy tudom minden kozmetikus vállal alkalmi sminkeket, ugyanis ez a szakmájában benne van. De jobb ha bejelentkezel előre, sosem lehet tudni :S

Amúgy úgy tudom, hogy a műszempilla benne van az alkalmi sminkbe szóval kérheted de az plusz ráfizetés ugyanúgy ahogy a strasszok.. de nem tudom:S az is lehet, hogy a strasszok azok már a party sminkbe vannak benne.

2009. okt. 6. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:
megcsinálják persze. De jobb ha úgy mégy, hogy már láttad mit művel. A sminkes és a kozmetikus két különböző dolog és némelyik kozmetikus borzasztó dolgokat képes csinálni. Más meg tök jót. Tudom, mert jártam már úgy, hogy az ötezres sminket mostam le a szilveszteri buli előtt, mert a kozmetikus iszonyat randán mázolt ki. Tényleg vannak külön sminkesek.
2009. okt. 6. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én fodrászt tudok ajánlani,ha szeretnél.
2009. okt. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!