Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szinező kontaktlencsét szeretn...

Szinező kontaktlencsét szeretnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

zöldes szemem van, egészen sötétkék szemet szeretnék kiváltani belőle. az lenne az egyik kérdésem, hogy milyen árban vannak ezek?

kell valami vizsgálat hozzá, vagy csak úgy simán lehet venni és hordani?

2013. máj. 27. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Elmész egy optikába, megvizsgálnak, illesztenek lencsét, ha van alkalmas a szemedre, betanítanak.

Havi szinten kb 8-10ezer forint.

Amúgy pedig max. alkalmilag ajánlom a színes lencsét, a legtöbb elég rossz lég-áteresztőképességű, és hosszú távon károsak a szemre könnyen. Inkább csak akkor ajánlom (és akkor is csak alkalmilag), ha egyébként is szükséged van látáskorrekcióra.

2013. máj. 27. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is hamarosan rendelek magamnak színes kontaktlencsét, bár én nem a színe miatt, hanem azért, hogy nagyítsa a szememet. Ehhez a fajtához szerintem csak akkor kell szemvizsgálat, hogyha látáskorrekciós célra is használnád, nem csak esztétikaira. Én 6000 ft körül néztem magamnak, nagyjából ebben az árkategóriában mozognak. 12 hónapig jók, állandó használat mellett 8 havonta ajánlják a cserét.

Volt régen másfajta színes lencsém is, ahhoz csináltak rendes szemvizsgálatot, görbülettel meg mindennel. Az csak egy hónapig volt jó, és elég drága volt. Mondjuk ennek már jópár éve. :)

2013. máj. 28. 13:13
 3/5 A kérdező kommentje:
2200-ért rendeltem egyet, nem akartam elsőre drágát, úgyis elcseszem. elvileg 2 hét múlva rajtam lesz a kicsike :)
2013. máj. 30. 18:26
 4/5 anonim válasza:
Honnan rendelted? :)
2013. máj. 31. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
eyeluver!
2013. jún. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!