Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tehetnék az ajkammal?

Privát08 kérdése:

Mit tehetnék az ajkammal?

Figyelt kérdés
nem vagyok teljesen megelégedve az ajkammal. örülnék neki ha kicsit nagyobb lenne. viszont feltölteni nem szeretném. láttam kérem "Rosy Maxlips" ami állítólag jó és fokozatosan teltebbé válik az ajkam. viszont 12 ezret nem szeretnék ilyenért kidobni. mert nem 100%.os a hatás. Viszont valahol olvastam régebben hogy van valami olaj vagy ilyen lötty ami csípős vagy már nem egészen emlékszem milyen de megdagassza az ajkakat. kérlek segítsetek! :)
2013. máj. 27. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne nagyon bízz az ilyen "csodaszerekben". Inkább kezdj megbarátkozni az ajkaiddal.
2013. máj. 27. 18:57
 2/2 Nila5332 válasza:
Vannak szilikonos ajak balzsamok, azok is teltebbnek mutatják az szájat, csak ez nem végleges
2013. jún. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!