Már úgy érzem semmi sem segít! Mit tehetnék az ajkammal?
A helyzet az, hogy brutális módon száradnak ki az ajkaim, hiába kenem naponta 100x ajakápolóval semmi eredmény. Ez nem csak télen, hanem nyáron is így van. Szinte mindent kipróbáltam már, de nem használ semmi. Egész ajakápoló gyűjteményem van már. Ilyenek vannak: labello hydro care, vitamine shake, meggyes, blistex, carmex, bebe young care, valami régi avonos és aloe lips. Jah nappal változó, h mivel kenem, TALÁN eddig a blistex volt a legjobb... Éjjelre pedig mindig aloe lips-el kenem, mert gyógyítja a csúnya sebeket a számon. A mézet légyszi ne írjátok, már próbáltam rengetegszer, de semmi... El vagyok keseredve, légyszi, aki tud segítsen!!
15/L
Húgomnak ugyanez a baja. Bőrgyógyász írt fel neki egy gyógyszertárban kikeverhető krémet, azt keni hetente pár alkalommal, mellé meg a la roche posay szájkrémet naponta, és nagyon szép már a szája.
Neki tényleg nagyon durva volt, nem csak a zája, hanem a szája körül is nagyon piros volt és száraz, volt hogy beszélni alig tudott, mert fájt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!