Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink áll jól a zöld...

Milyen smink áll jól a zöld szeműeknek, ami alkalmi? Azt szeretném, ha szinte világítana a szemem:D

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
A füstös neked is jól áll - húzd ki feketével a szemed és fekete/lila kombinációt rakj a szemhéjadra. Főleg akkor áll jól, ha nem vagy hófehér bőrű. Nekem szintén zöld szemem van, a többivel nem igazán lehet kiemelni a zöld szemet!
2009. okt. 4. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:

előttem szóló jól írta, én is zöld szemű vagyok(kicsit barnás)de ha azt akarom, hogy világítson akkor én is úgy csinálom, ahogy előttem szóló írta.Mondjuk fehér bőrű vagyok, de azért jól áll:)

tényleg a lila és a fekete a legjobb!mondjuk nekem még a barna ceruzától, vagy szemhéj festéktől is látszik, hogy zöld a szemem!

2009. okt. 4. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
A barna és a narancssárga árnyalatai is kiemelik a szemed. ÉN úgy szoktam, hogy belül natúr színűvel, átmenetet csinálok közép barnával, majd a szemhéjam fölé vörös festéket teszek, és vagy fekete szemhéjtussal emelem ki, vagy egy vékony zöld vonallal, amihez szintén jó a sima szemhéjpúder.+ spirál.
2009. okt. 4. 12:56
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönömszépen a válaszokat:) mostmár van is egy elképzelésem
2009. okt. 4. 13:19
 5/8 anonim válasza:
szerintem az arany nagyon jól áll a zöld szemű embereknek mert én is az vagyok és mikor bulikra megyek akkor szoktam használni nagyon jó
2009. okt. 12. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem legyen vagy nagyon sötét ahogy az elöttem szólok is javasolták vagy nagyon nagyon fehér az is jó lehet nekem is zöld a szemem :P...próbálgasd csak úgy tudhatod meg mi az ami jól áll neked
2009. okt. 31. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:
leginkább a szemedtől eltérő smink emeli ki. A fekete jó választás, de a túl sok fekete se jó. Dobd fel egy kis fehérrel a szemedcsücskében felül, alul, így a szemed csillogóbbnak tűnik
2009. okt. 31. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
sztem a halvány szörke csillogús és a külső zúgba pedig fekete matt , majd tussal vékony vonal fenn, és hosszu pillák:P
2009. okt. 31. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!