Hogyan lehetnék igazi punk?
Légyszíves mindent írjatok vagy linkeljetek.Ruhák,márkák,sminkek,haj minden légyszi.Ja és ha valami jó punk zenét is tudtok nyugadtan írjátok::)::):):)
Turkálóban is találhatok magamnak cuccokat?Mennyibe kerülne mondjuk most kicserélni a ruhatáramat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ez ideális esetben úgy szokott működni, hogy ELŐSZÖR megszereted a zenét, ennek kapcsán megismered a punk ideológiákat (több is van ám, nem mind anarchista, de többnyire balosok vagy liberálisok).
Amikor már nagyjából tudod hogy mi merre hány méter, akkor már tudni fogod mit hogyan hordj.
Ha tényleg punk szeretnél leni csak valaki miatt én azt ajánlom ne ted mert pórul járhatsz de amúgy ha punk akarsz leni akkor kezdésnek ajánlom az alvin és a mókusokat én nagyon szeretem jók a szövegeik ha tudsz angolul akkor meg szex pistols, dead kenedy's és ha ezeket megszereted megérteted és a szíved mélyén punk vagy akor az se fog (asnyira) zavarni ha csak egy teljesen átlagos szürke hétköznapi ruhában kell végigsétálnod az utcán mert te tudod h mi vagy és igen azért az eszméket nézd meg mik
Ui.:Mondjuk én a konszolidáltság ellensége és a kirívó öltözködés barátja vok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!