Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetnék igazi punk?

Hogyan lehetnék igazi punk?

Figyelt kérdés

Légyszíves mindent írjatok vagy linkeljetek.Ruhák,márkák,sminkek,haj minden légyszi.Ja és ha valami jó punk zenét is tudtok nyugadtan írjátok::)::):):)

Turkálóban is találhatok magamnak cuccokat?Mennyibe kerülne mondjuk most kicserélni a ruhatáramat?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. okt. 3. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nehogymár, tényleg ne csináld... ez nem így megy, ha tényleg punk akarnál lenni, akkor nem itt kérdeznéd hogy milyen punk zenék vannak........ egek.
2009. okt. 11. 19:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a váalszokat micsoda rendes csapat.
2009. okt. 14. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az unokatesódat, hogy hol vette a ruháit, vagy hogy mutasson neked pár jó punk zenekart.:) Tuti örülne, ha érdeklődnél a stílusa iránt, és szerintem szívesen segítene neked.
2010. ápr. 9. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez ideális esetben úgy szokott működni, hogy ELŐSZÖR megszereted a zenét, ennek kapcsán megismered a punk ideológiákat (több is van ám, nem mind anarchista, de többnyire balosok vagy liberálisok).

Amikor már nagyjából tudod hogy mi merre hány méter, akkor már tudni fogod mit hogyan hordj.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 14. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Én úgyvátam Punk-á hogy ojan érzésem van a rendszerel álammalmunkával kapcsolatban mint régen a punkoknak.Egyik haverom mondta hogy te ojan vagy mint egy punk. Pedig aztse tudtam miaz . Megszerettem a punk zenét az öltözködést az életérzést azal születtem . Én punknak vallom magamat
2010. nov. 11. 17:29
 16/16 spongyi válasza:

Ha tényleg punk szeretnél leni csak valaki miatt én azt ajánlom ne ted mert pórul járhatsz de amúgy ha punk akarsz leni akkor kezdésnek ajánlom az alvin és a mókusokat én nagyon szeretem jók a szövegeik ha tudsz angolul akkor meg szex pistols, dead kenedy's és ha ezeket megszereted megérteted és a szíved mélyén punk vagy akor az se fog (asnyira) zavarni ha csak egy teljesen átlagos szürke hétköznapi ruhában kell végigsétálnod az utcán mert te tudod h mi vagy és igen azért az eszméket nézd meg mik

Ui.:Mondjuk én a konszolidáltság ellensége és a kirívó öltözködés barátja vok XD

2012. febr. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!