Hogyan lehetnék igazi punk?
Légyszíves mindent írjatok vagy linkeljetek.Ruhák,márkák,sminkek,haj minden légyszi.Ja és ha valami jó punk zenét is tudtok nyugadtan írjátok::)::):):)
Turkálóban is találhatok magamnak cuccokat?Mennyibe kerülne mondjuk most kicserélni a ruhatáramat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszi a bizatattást.
Amúgy az egészet feltételes módban kérdeztem nem azt mondtam ,hogy hogyan legyek....Engem azért érdekelne mert mert az unokatestvérem punk és gondoltma megszeretnék problálkozni vele.Azért kérem ez ilyen dolgokat,hogy eldöntsem akarok-e az lenni.
Ma már nincsenek igazi punkok. Voltak, húsz-harminc éve.
A punk a botrányról szólt. Nem voltak hülye ideológiák, meg ilyenek. Botrány. Ha ma tarajt nyírsz magadnak, kihipózott ruhában mászkálsz és bakancsot veszel fel, meg félrészegen szidod a rendszert, az nem botrány. Megszokott. Mi értelme van úgy "lázadni" és "megbotránkoztatni" hogy egy egész iparág szolgálja ezt a tevékenységet? Az már nem is az.
Igazi punk sosem leszel.
Egyáltalán szereted a punk zenét/öltözködést?Van fogalmad az anarchiáról?Mert nem hiszem...
Tudod mi vagy?Egy NAGY poser:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!