Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Magamra szeretném tetováltatni...

Magamra szeretném tetováltatni valahogy a párom nevét. Ti hogy tennétek?

Figyelt kérdés

Nincs ötletem, hogyan lehetne...nagyon szeretem és szeretném ha a neve valahogy rajtam lenne! Van valakinek ilyen, vagy van ötletek, hogyan lehetne megcsinálni? Nem szeretnék túl nagy mintát, és az sincs megszabva, hová! :)

19/L és a párom neve Máté :)

2009. okt. 3. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mondjuk csak egy "M" betűt tetováltatnék magamra, ha már ennyire ragaszkodom ehhez, hogy a neve szerepeljen valahol a testemen. Azt hogy hová, hát azt nem tudom, mondjuk a csuklódra, vagy a köldököd környékére. Ja, és az "M" betűt is ilyen díszesebb betűtípussal. Tudom ezt nem ez volt a kérdés, de muszáj leírnom: én semmiképp nem tetováltatnám magamra az egész keresztnevét, hisz mint írtad 19 éves vagy, és tudom, most imádod, azt hiszed ő marad az egyetlen, de mi van ha nem? Akkor hogy tünteted el a nevét?? Egy "M" betűt könnyebb átalakítani valamivé, ha már "nem lesz aktuális". Ne haragudj, ezt nem sértésnek szántam, de mennyi ilyet hallani, akár a sztárvilágban, hogy magukra tetováltatják a szerelmük, férjük nevét, aztán hopp, jön a válás, szakítás, és mi legyen a névvel? De kívánom nálad ne ez legyen!
2009. okt. 3. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lebeszélni akarlak róla, de inkább esküvő után tetováltasd magadra nevét...

De ha ezt mindenféleképpen véghez akarod vini akkor 2 ötlet: a tvben egyik pasi a fia nevét tetováltatta méghozzá a fia kézírásával. A kisfiú filccel ráírta az apja karjára és az lett tetoválva. Nagyon teccett!

Vagy ne az egész nevet hanem csak egy M betűt valahogya nagyon szépen.

2009. okt. 3. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Én bármennyire is szeretném a páromat, nem tetoválnám rá (foglalkozom tetoval) a testem bármelyik szegletére sem. Van egy pár olyan ember aki rátetováltatta a férje vagy felesége nevét és most lehet átalakítni mert elváltak megromlott a kapcsolat. 19 évesen bármennyire is gondolod nem valószínű, hogy ő lesz az utolsó és mit szolnál hozzá, ha lenne egy csávó az életedben akinek mondjuk Ági az előző barátnője, te meg Juli vagy és nézheted, amíg egy tetos ki nem találja, hogy tüntesse el az Ágit egy ábrán. Ellenzem és meg sem csinálnám senkinek, szoktam ilyen nagy baklövéseket eldönteni. Ja s ez a név rátetoválás a sitteseknél meg a romáknál dívik, hogy Gizi, meg hogy üssetek, meg hogy Anyám. Így gondold meg a teto örökre szól és ezzel nem azt fejezed ki, hogy mennyire szereted, hanem egy balf@szságot csinálsz. Legyél már felnőtt. Ja s nyugodtan pontozz le.
2009. okt. 3. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Ne csináld. Én csak ennyit tudok hozzászólni. Örökké úgysem lesztek együtt.
2009. okt. 3. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Két éve én is kacérkodtam a gondolattal, hogy magamra tetováltatom a szerelmem nevét, vagy a kezdőbetűjét. Aztán elmúlt a szerelem, vége lett, és koppantam, de annak örültem, hogy nem marad rajtam örökre egy "billog" a volt szerelmem nevével. A kezdőbetű még annyira nem lett volna para, mert mindkettőnknek Á betűvel kezdődik a neve : )
2009. okt. 3. 21:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak, aki a kérdésemre válaszolt! Gondolkoztam ezen, hogy csak egy M betűt valami szép mintába foglalva, vagy szép betűvel. Vagy még a kínai jeleken is gondoltam, úgyis van kínai névben is megfelelője a Máté névnek.

Amúgy meg: nem oltásokat kértem, meg azt se akartam hallani, hogy nem leszünk örökké együtt...honnan tudod? Meg miért kell általánosítani? Mi van akkor, ha 20 évesen komolyan gondoljuk, és komolyan tervezünk? Lehet ritkaság számba megy, de van még ilyen...nem vagyunk olyanok, akik azt mondják, hogy "ki akarom élni magam" meg "nem akarom lekötni magam"...az aki ezt mondja, sose lesz normális kapcsolata :szerintem: na mindegy...gondoltam, hogy úgyis ezt fogja mindenki írni. De nem veszem magamra. És nem vagyunk cigányok, hanem szeretjük egymást! Ennyi az egész...

2009. okt. 3. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Sehogy! Ha ennyire akarsz, én inkább javasolnám hogy valami olyan motívumot tetováltass ami rá emlékeztett, vagy közös emlékekhez kapcsolható. És ha esetleg mégsem lenne örök szerelem nem fog ott tetszelegni egy név amihez már semmi közöd. Nagyon megbánhatod még később...
2009. okt. 5. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért mert valaki azt mondja 19 évesen hogy ki akarja magát élni még, miért ne lenne később normális kapcsolata? Inkább élje ki magát most, minthogy 19 évesen férjhez menyjen vagy lekösse magát és majd 2 gyerekkel kezdjen új életet mert még élni akar! Semmit sem kell elsietni. Szép dolog hogy szeretitek egymást. énis 19 voltam mikor megismertem a párom, immár 4 éve, szeretjük egymást de még kell élnünk! Én nem tetováltatnám a nevét magamra, inkább valamit ami rá emlékeztet!
2009. okt. 5. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Én imádom a párom de nem tetováltatnám magamra a nevét.

De ha szeretnéd sztem is maradj a kezdő betűnél nagyon szépen megtudják csinálni az M betűt. Egyik ismerősöm a kislánya nevét tetováltatta szép betűtípussal a tarkójára. Gyönyörű. :D Az tetszik. és ha nem túl nagy és esetleg nem maradtok együtt akkor tudod majd korrigáltatni mondjuk lefedetni. Vagy átíratni belőle valamit.

2010. júl. 13. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!