Magamra szeretném tetováltatni valahogy a párom nevét. Ti hogy tennétek?
Nincs ötletem, hogyan lehetne...nagyon szeretem és szeretném ha a neve valahogy rajtam lenne! Van valakinek ilyen, vagy van ötletek, hogyan lehetne megcsinálni? Nem szeretnék túl nagy mintát, és az sincs megszabva, hová! :)
19/L és a párom neve Máté :)
Nem lebeszélni akarlak róla, de inkább esküvő után tetováltasd magadra nevét...
De ha ezt mindenféleképpen véghez akarod vini akkor 2 ötlet: a tvben egyik pasi a fia nevét tetováltatta méghozzá a fia kézírásával. A kisfiú filccel ráírta az apja karjára és az lett tetoválva. Nagyon teccett!
Vagy ne az egész nevet hanem csak egy M betűt valahogya nagyon szépen.
Köszönöm annak, aki a kérdésemre válaszolt! Gondolkoztam ezen, hogy csak egy M betűt valami szép mintába foglalva, vagy szép betűvel. Vagy még a kínai jeleken is gondoltam, úgyis van kínai névben is megfelelője a Máté névnek.
Amúgy meg: nem oltásokat kértem, meg azt se akartam hallani, hogy nem leszünk örökké együtt...honnan tudod? Meg miért kell általánosítani? Mi van akkor, ha 20 évesen komolyan gondoljuk, és komolyan tervezünk? Lehet ritkaság számba megy, de van még ilyen...nem vagyunk olyanok, akik azt mondják, hogy "ki akarom élni magam" meg "nem akarom lekötni magam"...az aki ezt mondja, sose lesz normális kapcsolata :szerintem: na mindegy...gondoltam, hogy úgyis ezt fogja mindenki írni. De nem veszem magamra. És nem vagyunk cigányok, hanem szeretjük egymást! Ennyi az egész...
Én imádom a párom de nem tetováltatnám magamra a nevét.
De ha szeretnéd sztem is maradj a kezdő betűnél nagyon szépen megtudják csinálni az M betűt. Egyik ismerősöm a kislánya nevét tetováltatta szép betűtípussal a tarkójára. Gyönyörű. :D Az tetszik. és ha nem túl nagy és esetleg nem maradtok együtt akkor tudod majd korrigáltatni mondjuk lefedetni. Vagy átíratni belőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!