Szeretnék szemöldöktetoválást csináltatni, mivel szinte semmi szemöldököm nincsen ami van az is szőke. Meguntam at állandó rajzolgatást. Mik a tapasztalatok?
Szia! Azt, hogy megcsináltatod-e vagy sem, a te döntésed, nem kell másokra hallgatni! Az alap kérdés a fájdalom és az ár volt. A fájdalom a géptől is függ, amivel tetoválnak és, hogy adnak-e előtte valamilyen fájdalomcsillapítót (krémet a szemöldöködre előtte). Nekem 4 éve volt az első tetoválásom, az fájt, megkönnyeztem. A tetoválós csajszi azt mondta 3 évig okés, de bírta 4 évig. A mostanit pár hónapja csináltattam és elpislákoltam, semmit nem éreztem csak a gépet hallottam, ahogy zúg. :) Az árakat tekintve pedig 25-35ezer között vannak, de ha beírod a googlébe tudsz keresni és meglátod. Én szolnok megyei vagyok, de Debrecenből jött egy hölgy (ott van a szalonja), aki nekem csinálta. 20ezer volt és nem kellett fizetni a korrekcióért. Általában mindig kell egy korrekció, amikor 3-4 hét után áthúzzák mégegyszer és az lesz a végeredmény. Ez a hölgy (Györgyi), ha esetlegesen akkor sem fogná be, a további korrekciókat is ingyen csinálja.
Nekem fekete a hajam, könnyebb dolgom volt. A kozmetikus úgyis megfogja neked mondani, hogy milyen szín lenne neked ideális és kikeveri.
Remélem segítettem és ebben csak te dönthetsz, hisz a te arcod, te fogod magadon hordani! :) Sok sikert, ha belevágsz. Lidó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!