Mivel dobhatnám fel az arcom? Tippeket, ötleteket várok. (többi lent)
Figyelt kérdés
Olyan semmilyennek érzem az arcom, hogy semmi nincs kiemelve rajta.
Hajam hosszú, mell aljáig érő, barna színű, frufrum nincs. Homlokom magas.(már volt frufrum, de nagyon utáltam, ezért azt nem szeretnék)Szemem színe barna. Szempillaspirál szoktam használni.Szemöldököm kicsit halvány.
Mivel dobhatnám fel az arcom, hogy ne legyen olyan..semmilyen? Pl.: húzzam ki a szemem szemceruzával?ha igen milyen színűvel, ha barna a szemem, barnával vagy feketével?
2013. máj. 18. 11:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem festesd be kozmetikussal a szemöldöködet vagy barna szemöldökceruzával satírozd át! Egy szépen formázott és színezett szemöldök mindig karaktert ad az arcnak, tapasztalat. Nekem is alapból halvány a szemöldököm, de amikor ceruzával "kitöltöm", akkor kiemeli az arcomat. A szemeidet is érdemes lenne kiemelni. Ha kicsik a szemeid, akkor ne húzd körbe szemceruzával, hanem csak a felső szemhéjadnál húzd ki ceruzával vagy tussal, az optikailig nagyítani fogja a szemeidet! Továbbá ha teszel egy kis pirosítót vagy bronzosítót az arcodra az is ki fogja emelni, de ehhez tudni kéne, hogy milyen az arcformád, mert aszerint kell a pirosítót/bronzosítót felvinni.
2/3 anonim válasza:
A szemceruza színére vonatkozóan használhatsz barnát vagy feketét is. Ha természetesebb hatást szeretnél, akkor a barnát ajánlom. Ha pedig feltűnőbb szeretnél lenni, akkor a feketét.
3/3 anonim válasza:
Ezer môdja van annak, hogy kiemeld az arcod, ahogy fentebb is említették a szemöldök keretet ad az arcnak egy hajszineddel harmonizáló porral/ ceruzával átsatírozva egy szép ivü szemöldök remekül feldobja az összhatást. Aztán ha nem szeretsz sminkelni , szemfestéssel pepecselni használj valami erösebb árnyalatú rúzst egy szempilla spirállal pont elég , hangsúlyos ajkak kevésbê domináns szemek elvet követve.. Hajszínedhez nyugodtan használhatsz pinkes, corallos vidám színeket itt a nyár ( bordó , barna, mély bogyós árnyalatokat ajkakon hagyd öszre/télre.) szemceruzából ha a természetességet preferálod válaszd a barnát ( személy szerint ûtálom magamon a szemceruzákat vízvonalon sokkal szebb alsó pillasor tövében szépen elsatírozva kevésbé nyomja össze a szemet mégis keretet ad) A haj és szemszínedhez amúgy nyugodtan használhatsz kék, fekete, barna, lila akár zöld ceruzát is passzolni fog, esetleg szemhéj tust . Aztán ott a kontúrozás és pirosítás lehetösége is amivel kompenzálhatod a magas homlokot kicsit csalhatsz arcod formájával arányaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!