Szerintetek vissza fogják nekem ezt így venni?
Ma nagy sietségemben alapozót vásároltam. 02-es legvilágosabb helyett 04-es legsötétebbet vettem meg... Mindjárt sírok, ne már, hogy lehetek ilyen hülye?! :D A legszebb: itthon, a kupak levétele után vettem észre, hogy nem az a szín... hála az univerzumnak, a zárókódbigyó megsérült ugye... a blokkot meg ott hagytam a futószalagon, mert miért hoznám el?!
Szerintetek visszaveszik még holnap, ha nagy mákom lesz, és ott lesz az az eladónő, akinél fizettem, és látja, hogy nem nyomtam ki belőle egy cseppet sem (mert nem alapozós a kinyomófej) Természetesen nem a pénzt akarom visszakapni, hanem egy megfelelő színre kicserélni...
Köszönöm!
16/L
Köszi!
Akkor Neked visszavették, vagy nem?
Visszavették=megtörtént,cseréltünk színt.
Jövő héten jöjjek vissza=Vetettek velem egy másikat amit kifizettem, tehát nem vették vissza.
Szóval... visszavették vagy nem?
Volt a rossz alapozóm, de nem volt meg a blokkja, viszont csak blokkal lehet visszavetetni.
Vettem egy új alapozót ugyanott, csak jó színben, ennek volt blokkja.
Ezzel a blokkal visszavittem a rossz alapozót, helyette levásárolhattam. Így érted? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!