Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek vissza fogják...

Szerintetek vissza fogják nekem ezt így venni?

Figyelt kérdés

Ma nagy sietségemben alapozót vásároltam. 02-es legvilágosabb helyett 04-es legsötétebbet vettem meg... Mindjárt sírok, ne már, hogy lehetek ilyen hülye?! :D A legszebb: itthon, a kupak levétele után vettem észre, hogy nem az a szín... hála az univerzumnak, a zárókódbigyó megsérült ugye... a blokkot meg ott hagytam a futószalagon, mert miért hoznám el?!

Szerintetek visszaveszik még holnap, ha nagy mákom lesz, és ott lesz az az eladónő, akinél fizettem, és látja, hogy nem nyomtam ki belőle egy cseppet sem (mert nem alapozós a kinyomófej) Természetesen nem a pénzt akarom visszakapni, hanem egy megfelelő színre kicserélni...

Köszönöm!

16/L

2013. máj. 16. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér, de szerintem ne fűzz hozzá olyan nagy reményeket :\
2013. máj. 16. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én volt,hogy blokk nélkül visszamentem,és csak a gépbe pötyögött pár adatot.Fekete szempillaspirál helyett lilát vettem -,-" csak a kupakján van a pötty...
2013. máj. 16. 17:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor Neked visszavették, vagy nem?

2013. máj. 16. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, visszavették :) Olyan aranyos volt az eladónő! elmeséltem neki, hogy nincs meg a blokk, és hogy a zárókód is megsérült, de nem nyomtam az alapozóból egy cseppet sem ki.... és mondta, hogy nem is a zárókód a fő téma, hanem a blokk (mert van rajta valami sorszám, vagy nem is tudom, ami a raktározáshoz kell...na m1, nem értek én hozzá) és vettem egy másik alapozót akkor egy normális árnyalatút, és mondta, hogy akkor az új alapozó blokkjával hozzam vissza majd jövőhéten a rossz alapozót :)) úgy megörültem, nagyon rendes volt :) pedig 0,01% esélyt fűztem hozzá, hogy nekem azt visszaveszik :)
2013. máj. 18. 09:58
 5/6 anonim válasza:

Visszavették=megtörtént,cseréltünk színt.

Jövő héten jöjjek vissza=Vetettek velem egy másikat amit kifizettem, tehát nem vették vissza.

Szóval... visszavették vagy nem?

2013. jún. 4. 23:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Volt a rossz alapozóm, de nem volt meg a blokkja, viszont csak blokkal lehet visszavetetni.

Vettem egy új alapozót ugyanott, csak jó színben, ennek volt blokkja.

Ezzel a blokkal visszavittem a rossz alapozót, helyette levásárolhattam. Így érted? :)))

2013. jún. 7. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!