Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek vissza fogják venni?

Szerintetek vissza fogják venni?

Figyelt kérdés

Vettem ma egy combfixet, 2000-ftért. Mikor hazaértem, felakartam próbálni, de láttam, hogy az egyiken egy lyuk van és több szem lefutott. Ez elég felháborító, holnap vissza megyek, de szerintetek visszaveszik? A blokk megvan.

köszi

2011. nov. 3. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen, szerintem visszafogják.
2011. nov. 3. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát reméljük,de attól is függ milyen helyen vetted.

Majd írd meg mi lett.

2011. nov. 3. 18:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Aranypók üzletben vettem a Sugárban. Csak tartok tőle, hogy nem tudom bebizonyítani, hogy nem hordtam még, meg ugye valahol fehérnemű...Viszont ilyen áron nem ezt várnám.
2011. nov. 3. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Aranypók egy igen minőségi név, s talán vigyáz a hírnevére.

Igen neked kéne bizonyítanod,hogy még nem hordtad,de szerintem egy harisnyán látszik ha az még nem volt senkin,hisz olyankor még olyan nagyon sima lapos,sokszor még az az él hajtás is benne van,ahogy összehajtják,és ha már egyszer valaki felveszi akkor látszik a sarka,meg a lábujja nyoma-próbálj ilyesmikkel érvelni.

2011. nov. 3. 19:01
 5/12 A kérdező kommentje:
rendben, holnap írok hogy mi volt. köszönöm : )
2011. nov. 3. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztosan nem veszik vissza. Simán lehetett, hogy beleakadt véletlenül a körmöd/gyűrűd és te szakítottad ki, vagy legalábbis ezzel az indokkal fognak elküldeni.
2011. nov. 3. 19:21
 7/12 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam, de a köröm/gyűrű nem tud rajta egy kb 3-4 centis lyukat szakítani meg több szemet lefuttatni...azért én megpróbálom.
2011. nov. 3. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Tartok tőle, hogy nem veszik vissza, de mindenképp meg kell próbálni!

Írd majd meg, hogy mi lett!

2011. nov. 3. 23:01
 9/12 A kérdező kommentje:
kicserélték, nagyon rendesek voltak, még a pénzt is vissza adták volna, de mondtam hogy egy másikat szeretnék helyette, azt ott helyben kinyitotta a hölgy, hogy ellenőrizze, hogy annak nincs e baja :)
2011. nov. 4. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Második vagyok

Szuper!!!:)

2011. nov. 4. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!