Tetszik ez a karóra?
Nem drága, nem is valami márkás, de szerintem jól néz ki. Jó lenne ez egy 40 éves férfinak? Nektek tetszik? Vélemény?
Elsősorban óra kedvelők válaszát várom.:)
na bummm
70 éves homokos?? Miért éppen ez jutott eszedbe?
Egyébként nem egészen értek veled egyet. Nekem is van hasonló "nóném" óra legalább 5-6, ami ráadásul csak 3-4 ezerbe került. Aldiban lidliben vettem, egyet pedig óraszaküzletbe. A tapasztalatom pedig nagyon is pozitív, igazán jó órák. Pontosak, strapabírók, és nem is kopik.
Már vagy három éve van pl. egy ilyen órám is, ami szuper minden szempontból: [link]
Látod az árát? Olcsó, nagyon olcsó. Órástól vettem, azt mondta remek óra. A szerkezete versenybe állhatna a nagy óragyártókkal is. Tehát ár alapján nem kell mindjárt leírni valamit.
"Akkor mire volt a kérdés? Ha neked tetszik, nincs gond."
Dehogyis!! Semmi gond azzal, hogy nem tetszik Neked. Sőt a véleményeddel sincs baj. Én az óra minőségét vitatom, nem lehetsz ennyire biztos abban, hogy ócska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!