Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek nagyon gáz?

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés

14 vagyok és nem sminkelem magam meg nem szedem annyira ki a szemöldökömet (csak egy nagyon picit)

szinte az összes osztálytársam sminkeli magát meg olyan ruhákat vesznek fel hogy mindenük kint van...

Ez nagyon gáz hogy nem vagyok ilyen?

2009. szept. 30. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:

dehogy gáz te vagy a normális. nem kell 14 évesen kurvváskodni jobb ha csak csinos vagy és kicsit rejtelmesebb :) nemkivágott meg seggetmutogató ruhák is vannak amikkel nagyon szépen fellehet öltözni :) én se sminkelek meg egész szolidan öltözök és ugyanug birnak a fiuk :) nem ezen mulik :) szoval jo vagy te igy:)

15l

2009. szept. 30. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:

ha nekem jó így, akkor meg mit érdekel mások véleménye? ne másoknak akarj megfeleni, magadnak!! ha neked ez tetszik, vagy nem érzed, hogy kellene neked is sminkelni, akkor ne tedd. csak ha kedved van....

én se mindig teszem mostanában, mert megbánta a bőröm... kicsit sok smink volt rajta, és most teli van ragyákkal :/

16/L

2009. szept. 30. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Szijja:)

Egyáltalán nem gáz:)

Ne aggódj:)

18/L

2009. szept. 30. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egyáltalán nem gáz.

2009. szept. 30. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Izéé... Ez most egy beugratós vicces kérdés akart lenni?
2009. szept. 30. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
dehogy gáz:))
2009. okt. 1. 16:52
 7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, Te vagy a ritka és értékes kivétel:)
2009. okt. 2. 15:06
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. okt. 2. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem..Ne muszály kur*va lenni. Én sem öltözöm így hogy mindenem kinnnt van de szeretem a divats cuccokat..12/l
2009. okt. 4. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát én szokom magam sminkelni és divatos cuccokba járok de attól h a barátnöid úgy öltöznek és sminkelik magukat attól még neked nem kell olyanak lenniük mint ök.Sztem legyél olyan amilyen te akarsz lenni,legyen saját egyéniséged!:))
2010. febr. 22. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!