Szerintetek nagyon gáz?
14 vagyok és nem sminkelem magam meg nem szedem annyira ki a szemöldökömet (csak egy nagyon picit)
szinte az összes osztálytársam sminkeli magát meg olyan ruhákat vesznek fel hogy mindenük kint van...
Ez nagyon gáz hogy nem vagyok ilyen?
dehogy gáz te vagy a normális. nem kell 14 évesen kurvváskodni jobb ha csak csinos vagy és kicsit rejtelmesebb :) nemkivágott meg seggetmutogató ruhák is vannak amikkel nagyon szépen fellehet öltözni :) én se sminkelek meg egész szolidan öltözök és ugyanug birnak a fiuk :) nem ezen mulik :) szoval jo vagy te igy:)
15l
ha nekem jó így, akkor meg mit érdekel mások véleménye? ne másoknak akarj megfeleni, magadnak!! ha neked ez tetszik, vagy nem érzed, hogy kellene neked is sminkelni, akkor ne tedd. csak ha kedved van....
én se mindig teszem mostanában, mert megbánta a bőröm... kicsit sok smink volt rajta, és most teli van ragyákkal :/
16/L
Szijja:)
Egyáltalán nem gáz:)
Ne aggódj:)
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!