Pattanásokra korrektor? Mégis nyáron hogyan?
Figyelt kérdés
Nyáron leég, barnul az ember, korrektorral a fején mindez foltosan történik. Tavaly így jártam, ahol korrektort kentem ott fehér folt maradt, a többi részen lebarnult picit a bőröm... elég gáz. Most akkor mi lenne a megoldás? Mert a színezett hidratáló nem fed, az alapozó túl sok és lefolyik... pattanásos, foltos bőrrel meg szerintem senki nem szívesen megy emberek közé.2013. máj. 11. 11:02
1/2 anonim válasza:
Hát nyárig és nyáron igyekezz a lehető legnagyobb "rendben" tartani a bőröd, ha pattanás van, próbáld a leghatásosabban eltüntetni, más ötletem nincs :(
2/2 anonim válasza:
Radírozd heti hétszer az arcodat, hogyha megkap a nap, akkor az egyenletesebb legyen. Szerintem vegyél egy jó minőségi fényvédő fluidot és arra tedd a szintén fényvédős korrektort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!