Az tényleg igaz, hogy pattanásokra ZÖLD korrektor kell?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy pirosas sebekre pattanásokra a zöld korrektorok a legjobbak. De nem feltűnő, hogy egy zöld folt van az arcomon? Vagy hogy van ez? ÉS melyik fed jobban a folyékony vagy a stiftes korrektor?2013. márc. 28. 14:04
1/8 anonim válasza:
Nekem volt olyan. Nem tudom már melyik márkánál, de úgy nézett ki, mint egy zöld rúzs. Szörnyű volt!
2/8 anonim válasza:
Igen, mert a zöld a piros komplementer színe, az semlegesíti. Jól el kell dolgozni, meg szerintem púder se árt rá. Én még nem próbáltam.
3/8 anonim válasza:
Nem olyan töményen kell felvinni hogy valóban zöld legyél tőle. A stiftes jobb pattanásokra, szem alá meg a folyékony.
4/8 anonim válasza:
Valóban. Felkenve annyit érzékel belőle az ember, hogy nem piros. Már ha jól kened. Nem lesz zöld folt az arcodon.
5/8 anonim válasza:
nekem volt olyanom azt hiszem az essence-től. de nagyon béna volt. alapból az essence márkát nem szeretem.. de nekem nagyon nem vállt be. ha keveset kentem rá akkor látszódott ha sokat akkor meg zöld pöttyös volt a fejem..
6/8 anonim válasza:
Nekem krémes zöld korrektorom van, ha szükséges abból teszek fel minimális mennyiségben, és csak utána alapozok. Nem leszel zöld tőle, tényleg csak nagyon keveset kell rátenni, de működik.
7/8 anonim válasza:
én ugy csináltam, hogy jol rákentem a zöldet...nem dolgoztam el!!! és ugy vittem fel az alapozot ecsettel...egyáltalán nem volt zöld sehol és szuperül eltüntette a legcsunyább, legpirosabb pattanásokat is! :)
24L
8/8 anonim válasza:
Nekem olyanom van, hogy az egyik fele zöld - ez fertőtlenítő hatású - a másik meg sima bőrszínű korrektor. Simán össze tudom dolgozni úgy, hogy ne látsszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!