Szerintetek, jól nézne ki így?
Figyelt kérdés
Az jól nézne ki, hogy ha az egyik fülembe 3 fülbevaló lenne a bal fülemnél a "puha részben", és a másikban 1. Vagy ha a jobban 2 balban 3?!
Ma láttam egy csaj 3 fülese volt és cseszett jól nézett ki!
2013. máj. 10. 23:54
1/8 A kérdező kommentje:
Ja igen. 13 éves vagyok.
2013. máj. 10. 23:54
2/8 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, ha illik a stílusodhoz.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. máj. 11. 00:05
4/8 anonim válasza:
Nekem a balban 3 van a cimpában, 1 meg porcban, szerintem jól néz ki így:)
A jobban csak egy van, de oda szeretnék még egyet, mert egy túl üres a balhoz képest:D
23/L
5/8 anonim válasza:
szerintem is jól nézne ki :) nekem balban van 4 + jobban 2 (1 alul,1 porcban,lehet lesz még egy alul) +orr piercing ez a stílusom és én is 13 éves vagyok :)
6/8 anonim válasza:
Mindegyik jó szerintem. Nekem is volt így, de utána még csináltattam, úgyhogy most az egyikben 5 van, a másikban 3.
7/8 anonim válasza:
szerintem k*rvára mindegy:D nekem is tetszik,mind 2 fülemben 2-2 lyuk és egy a bal fülem porc részén. majd a fülbevalóktól fog függni hogy jól néz-e ki
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:D
2013. máj. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!