Mit mondjak neki, mit tegyek? ESÉLYTELEN.
A lányom 11 lesz januárban.És 2 hete elkezdte magát festeni(szájfény,szempilla spirál,szemcerka stb..)a saját zsebpénzéből veszi őket.Hiába mondom neki,h ne fesse magát azért is csinálja.A 3 barátnője 14 éves ők is festik magukat..MIT MONDJAK NEKI?
Sürgősen kéne segítség.
Egy 34 éves anyuka
Nekem 12 éves koromban...Idősebb barátnők...Nem is mondom inkább...nagyon megbántam..ráncok...20évesen..ááá:D
Hát szerintem NEEE engedd neki:)
Bárcsak én is hallgattam volna anyára:(:)
"11 évesen még bőven babáztam és azt se tudtam mi az a smink. pedig nem vagyok egy őskövület, most leszek 20 :D"
9évvel ezelőtt TELJESEN más élet volt:P
Én 12 éves korom óta sminkelem magam, de csak szájfény+szemhéjpúder. 2009 nyár óta csinálom "rendesen" mármit h szemcerka meg szempillaspirál stb és agusztus 6án letem 13 éves..
Szia.Szerintem ülj le vele és engedd neki,hogy sminkeljen,de csak Jó minőségű sminkkel(!).Amikor én 11 évesen kitaláltam,hogy sminekelni fogom magam.Anyum leült és azt mondta,hogy :jó sminkelj.De adott tanácsokat például,hogy ne öregítsen meg ilyenek.Aztán 1-2 hónap alatt meguntam és azóta se sminkelem magam csak különleges alkalmakra.Meg nagyon néha.Szóval szerintem engedd neki de szabj határokat és engedd iskolába is (ha akarja úgy is fogja)de csak mértékkel!
Sok sikert.14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!