Sokszor mondták nekem hogy felesleges, és csak elrontom magam azzal, ha "kilyukasztgatom" a fülem. Egyik fülemen 3 van, a másikon 2 lyuk. Szerintem nincs vele semmi baj...
valaki 50 mm-es tágeszeket rak bele és azt is simán össze lehet varrni. -_- ezek a kis lyukak meg ha nem vigyázol még be is forrnak...
2013. máj. 4. 12:10
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem rontja el. Ha később megunod csak kiveszed a fülbevalót. Kicsit látszani fog a lyuk, de annyi, nem lesz feltűnő. Nekem is mondták régen, hogy majd úgyis megunom, de még mindig megvannak a fülbevalóim (az egyik fülemben 3 van, a másikban 5). A fültágító már sokkal gázabb szerintem.
2013. máj. 4. 12:21
3/10 anonim válasza:
Igen, elrontja, nagyon undorítónak tartom az ilyesmit.
2013. máj. 4. 12:37
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem rontja el, persze fülbevaló függő is..nekem a jobban csak 1 van, a balban meg 3 a cimpában, 1 a porcban, de mindegyik csak egy kis kő, szerintem így szép. Ha végig karika lenne, vagy több lyuk, az már szerintem is sok lenne..
A tágítós dologgal meg egyetértek, az tényleg gáz. Viszont egy kis fülbevaló...van, aki magát a fülbevalót se veszi észre, ha meg megunod és kiveszed, a kis lyuk pláne nem feltűnő szerintem.
2013. máj. 4. 12:56
5/10 anonim válasza:
szerintem nem rontja el,nekem nagyon bejön,én is akartam több lyukat,csak szoktam vérplazmát adni és szünetet kéne tartanom a lyukasztás miatt azért inkább fülgyűrűt veszek
amúgy 40-50éves nőket is látok több lyukkal,akkor egy fiatal miért ne tehetné meg?
2013. máj. 4. 13:24
6/10 anonim válasza:
Tinikoromban a bal fülembe volt két fülbevaló, később meguntam, kivettem, a lyuk beforrt, már semmi nem látszik belőle.
2013. máj. 4. 14:47
7/10 anonim válasza:
Nekem a jobb fülemben van kettő kis kő, a porcban is van de oda ritkán rakok mert nagyn fáj a fülem tőle, most szeretnék a balba is még egyet :)
2013. máj. 4. 17:18
8/10 anonim válasza:
Az még szerintem nem olyan gáz. Ha később megunod, akkor kiveszed, nekem pl. össze is forrna, mert ha 2 napig nincs bent a fülemben a fülbevaló, már alig fér át rajta legközelebb.
A fültágító az vérciki, ha kiveszed, olyan lesz a füled, mintha egy s.gglyuk lenne rajta.
A több fülbevaló fiatalon még oké, de elegáns vagy kifinomult nemigen lesz az ember lánya.
2013. máj. 5. 14:37
9/10 anonim válasza:
Életkortól függ. Egyetemistaként buli lazának lenni és 3-5 fülcsi még nem alpári. Ez azonban az idő előrehaladtával változik és 30 felett már kifejezetten azt sugallja mint egy rossz tetkó, vagyis a viselőjének az iq-ja nem túl magas:)
2013. máj. 5. 16:17
10/10 anonim válasza:
ugyan ennyi idős vagyok nekem tetszik:D és én akkor még egyet a porcba:D nekem mindenki azt mondta,h tök jól néz ki:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!